Vloertegels voor thuis

Vloertegels voor thuis 1.Productbeschrijving De geglazuurde porseleinen vloertegels zijn een perfecte marmeren replica. Een geweldige oplossing voor vloeren probeer het binnenshuis of muren, backsplashes en werkbladen. Hoofdfuncties. 1) natuurlijk, echt patroon met speciale tegels voor thuis 2) modern patroon 3 laag water ...

Productdetails

1.Productbeschrijving

De geglazuurde porseleinen vloertegels met kortingsprijs zijn een perfecte marmeren replica. Een geweldige oplossing voor vloeren probeer het binnenshuis of muren, backsplashes en werkbladen.

Model

HYH6104

Absorptie

<>

Dikte (MM)

9,5 - 10,5 mm vloertegels

Grootte

600x600mm vloertegels

Inpakken

Standaard verpakking / neutrale doos of aangepaste verpakking

Oppervlakte behandeling

Gepolijste geglazuurde vloertegel


Belangrijkste kenmerken:
1) natuurlijk, echt patroon met speciale matrijzen vloertegels voor thuis
2) modern patroon
3) lage waterabsorptie onder 0,5% vloertegels


2. Productbeschrijving

Om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten, zijn we toegewijd aan het produceren, leveren en exporteren van een uitgebreid assortiment goedkope thuisvloertegels . Om het vertrouwen van klanten te winnen, worden deze vloertegels vervaardigd van porselein van superieure kwaliteit dat afkomstig is van gecrediteerde leveranciers van de markt.

Floor Tiles For Home

Vloertegels voor thuis (2)

Vloertegels voor thuis (3)

Vloertegels voor thuis (4)


3. Technische kenmerken

witte keramische vloertegel verschillende soorten goedkope kunstmatige ivoor witte marmeren vloertegels. Deze serie producten is de basis van vloertegels in het poeder, tijdens het bakken in een aantal met kristal frit gebakken poeders zijn een soort upgrade; selecteer grondstoffen, fijn slijpen in de lichaamsmateriaaldeeltjes, voor wetenschappelijke formule, via het computersysteem van embryo's na willekeurige weefselcalcinaties temperatuur en hoge druk, microcomputer volledige controle, van het productieproces van een fundamentele beslissing tot superieure productkwaliteit.


4. kwaliteitscontrole

vloertegels voor thuis (1)

vloertegels voor thuis (11)

vloertegels voor thuis (13)5.Packing & Shipping

vloertegels voor thuis (9)


6. Onze diensten

1. Meer dan 10 jaar ervaring in exporteren om uw bestelling soepeler te maken.

2. Minder dan één containerlading wordt geaccepteerd.

3. Op tijd leveren, in het algemeen 15 ~ 20 dagen.

4. Multimode betaling: T / T, L / C, Western Union, D / P, Escrow, Cash ..

5. Speciale afmetingen beschikbaar volgens verzoek.

6. We hebben veel certificaten van onze tegels

7. Bedrijf uitgebreide mogelijkheden geverifieerd door TüV Rijnland voor uw referentie.

8. Ons bedrijf werkt volgens het principe: eerlijkheid is het beste beleid.


7.Certification

vloertegels voor thuis (12)


8. Bedrijf Informatie

 vloertegels voor thuis (14)

vloertegels voor thuis (10)

HANSE gelooft in de marketing- en bedieningsconcepten van "eerlijkheid, passie, kwaliteit en betaalbaarheid". Met scherp marktinzicht en leidende ontwikkelingsgedachten streven wij voortdurend naar productvriendelijkheid en internationalisering van het product, en bouwen nauwgezet het toonaangevende "HANSE" -merk uit met een diepgaande cultuur. HANSE-producten zijn nu verspreid over het hele land en worden ook verkocht aan Rusland, de EU, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, enzovoort, zeer geprezen door binnenlandse en buitenlandse klanten.

"Innovatie, perfectie en innovatie opnieuw" vormen de basis voor een succes van HANSE. Na te zijn geïntegreerd in de ontwerpideeën van topmeesters, demonstreren HANSE-producten allemaal de moderne culturele stijl van "warmte, romantiek en adel". "Klassiek sanitair, internationaal merk", samen met de beste prijzen en perfecte service, zal de wereld bereiken, voor duizenden gezinnen over de hele wereld.

Onderzoek