60 cm x 120 cm glanzende porseleinen vloertegels

Grootte: 600x1200mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 mm
Oppervlakte behandeling: Glans
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Wil je je uitnodigen om op een natuurlijke manier naar je interieur te kijken? Deze super grootwit glanzend porseleinen vloertegelszijn precies wat je nodig hebt. Ze zijn ontworpen met een realistisch carrara-marmereffect en zijn gemaakt van gepolijst porselein - met een zachte glans. Het ontwerp met marmereffect is willekeurig, van getextureerde porseleinen vloertegels zijn anders - geven u een realistische natuurlijke verandering. Ze zijn erg groot van formaat en zeer geschikt voor het transformeren van grondruimte. De rand is gecorrigeerd. Doordat de zijkanten erg recht zijn, laten ze strakkere, glanzende porseleinen vloertegels toe.


Productparameter

Model

6001200

Materiaal

Porselein

Grootte

600x1200mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%


White Gloss Porcelain Floor TilesCreëer thuis een gevoel van luxe bij het uitstallen van de grote witte porseleinen vloertegels. Dit quotum van 24 GG; x 48" De getextureerde porseleinen vloertegel ziet eruit als echt marmer, met een schone witte achtergrond, dramatisch, hoog contrast van medium tot donkere textuur. Deze witte porseleinen vloertegels zijn gepolijst om een ​​delicaat polijsteffect voor uw kamerinrichting te garanderen.
Hot Tags: 60 cm x 120 cm glanzende porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like