Grijze vloertegels

1.Productbeschrijving De voordelen van de volledige opgepoetste verglaasde tegel De voordelen van de volledige opgepoetste verglaasde tegel, zoals het oppervlak is vlot en helder, de kleur is symmetrisch, het patroon is kleurrijk, zeer gepersonaliseerd ontwerp, kan een verscheidenheid van huis zijn decoratie. Ten tweede, het patroon ...

Productdetails

1. Productbeschrijving

Model

HB6308

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm

Waterabsorptie

<>

Dikte

9.5MM

Oppervlakte behandeling

Gepolijst geglazuurd

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Kwaliteit

Grade AAA

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, antislip, slijtvast

Gebruik

Binnenlandse tegels

Packaging

Standaard omdozen in houten pallets

Oppervlaktekwaliteit

95% tegels geen defect van 0,8 weg rechtop

Brekende sterkte

Zoals vereist

Opmerking

Ontwerpen kunnen worden geproduceerd volgens uw vereisten

 

De voordelen van de volledig gepolijste geglazuurde tegel

De voordelen van de volledige gepolijste geglazuurde tegels, zoals het oppervlak is glad en helder, de kleur is symmetrisch, het patroon is kleurrijk, zeer persoonlijk ontwerp, kan een verscheidenheid aan huisdecoratie zijn. Ten tweede ziet het patroon van de volledig gepolijste geglazuurde tegel er heel delicaat en uniek uit, zonder ruw gevoel en een verscheidenheid aan kleuren. Een zeer belangrijk kenmerk is de lange levensduur van het gebruik, omdat het glazen oppervlak van het volledig gepolijste geglazuurde tegeloppervlak dikker is en bestand is tegen slijtage.

1.Colorful en duidelijke textuur, deze patronen kunnen duidelijk worden gezien.

2.Gevoel beter: het oppervlak van de keramische tegels heeft geen prominente plaats, en meer glad, de glans is beter, en hebben de stereo-gevoel.

3.Good antifouling vermogen: gebruik vaatdoek heimelijk een veeg, keramische tegel uiterlijk is helder en weer weg te doen, besmijft niet keramische uitstraling van keramiek doordringen.

4. Sterke anti-druk prestaties, de levensduur van keramische tegels is opgelost.

2. Productafbeeldingen

grijze vloertegels (2)

grijze vloertegels (3)

grijze vloertegels3.Packing & Shipping

Afmetingen (mm)

Dikte (mm)

PCS / BOX

² / PCS

KG / Boxen

Dozen / PALLET

300x600

9

8

1.44

25

48

400x400

9

8

1.28

28

56

500x500

9

4

1.44

27.5

36

600x600

9

5

1.8

34

32

YA_OU @@ {9] Ik %% F [LR2 (B1 {C.png

 

 

4. Buitenlandse techniek

VQ] Z`43 $ J91XBR5EUQWID} N.png

 

5. Wat zijn de onderhoudsmethoden voor volledig geglazuurde tegels?

1, dagelijkse schoonmaak

Om de volledig gepolijste geglazuurde tegels te behouden, moeten we eerst aandacht besteden aan de dagelijkse schoonmaak. Probeer te voorkomen dat natte dweilen en droog dweilen worden gebruikt, waardoor schimmelvorming door vocht kan worden voorkomen. Als het vuile gebied groot is, kunnen we ervoor kiezen om het wasmiddel te gebruiken, maar vergeet niet dat de hoeveelheid wasmiddel minder moet zijn om te voorkomen dat de binnenkant van de tegel wordt aangetast.

2, kunt u zeepwater gebruiken

Om een volledig gepolijste geglazuurde tegel te behouden, kunt u ook zeepwater gebruiken om vuil te verwijderen. Dit maakt de tegels schoon en helder, maar ook mooi. Na gebruik van zeepwater moet u het echter afdrogen met een droge handdoek om te voorkomen dat watervlekken de binnenkant van de tegel binnendringen.

3, borstel waterdichtingsmiddel

Om een goede gepolijste geglazuurde tegel te behouden, maar ook een laag waterdichtingsmiddel. Dit voorkomt niet alleen schimmelvorming, maar houdt het ook helder. In de borstel waterdichtmakende middel, kunt u een borstel gebruiken.

4, lichte krasbehandeling

Om de volledige gepolijste geglazuurde tegels te behouden, maar ook om te gaan met kleine krasjes. Dit verlengt niet alleen zijn levensduur effectief, maar zorgt ook voor zijn esthetiek. Als het gedeelte van de tegel beschadigd is, kunnen we de professional vragen om naar de deur te komen voor reparatie.

 


Hot Tags: grijze vloertegels, keramische tegel keukenvloer, goedkope tegels, badkamertegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels, keukentegels

Onderzoek

You Might Also Like