Grijze glans vloertegels

Als een van de meest professionele vloertegels prijs fabrikanten en leveranciers in China, bieden wij grijze glans vloertegels prijs met goedkope prijs. Voel je vrij om wholesale korting producten uit onze fabriek.

Productdetails

Grijsglanwens vloertegels zijn geschikt voor vloeren en wanden en deze 60x60 tegels zijn voorgedicht met een puur grijze afwerking. Het gebruik van deze hoogwaardige grijsglans vloertegels kunnen verfijning toevoegen aan elke kamer door de subtiele details.


ModelHW6436P
Techniekgepolijst/ mat
KleurElke kleur beschikbaar in vele uitvoeringen
Grootte600x600 mm
Waterabsorptielager dan 0,5%


grey gloss floor tiles  

De illusie dat lichtgrijze tegels helpen om meer ruimte te creëren is geen ontwerpgeheim, maar een reflecterend glanzend oppervlak kan dit effect versterken. Daarom, voor degenen die op zoek zijn naar een ondiepe open vloer te creëren, onze gecorrigeerde lichtgrijze glanzend marmeren effect keramische vloertegel is een goede oplossing. Het ontwerp van deze licht marmeren effect keramische tegel heeft vrij consistente schaduw, en de textuur in het ontwerp is subtieler en scherper, waardoor het een ideale keuze voor mensen die meer eenvoudige ruimte te creëren. De gecorrigeerde randen en hoeken maken de marmeren vloertegel aantrekkelijker, waardoor het marmeren effect wordt voltooid en de visuele impact van de specieverbinding wordt geminimaliseerd. Deze duurzame grijze porseleinen tegel kan zonder onderhoud worden gebruikt met ons elektrische vloerverwarmingssysteem, waardoor het een ideale oplossing is voor drukke gezinswoningen.


grey gloss floor tiles
Hot Tags: grijsglans vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like