Grijze glanzende vloertegels

Grijze glanzende vloertegels

Als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van vloertegels in China, bieden wij grijze glanzende vloertegels prijs met een goedkope prijs. Voel je vrij om groothandelskortingsproducten uit onze fabriek te kopen.

Productdetails

Grijze glanzende vloertegels zijn geschikt voor vloeren en wanden en deze 60x60 tegels zijn vooraf geseald met een pure grijze afwerking. Het gebruik van deze hoogwaardige grijsglans vloertegels kan door de subtiele details verfijning toevoegen aan elke ruimte.


ModelHW6436P
Techniekgepolijst / mat
KleurAnyColourAvailableInManyDesigns
Grootte600 x 600 mm
Waterabsorptieminder dan 0,5%


grey gloss floor tiles

De illusie dat lichtgrijze tegels helpen meer ruimte te creëren, is geen ontwerpgeheim, maar een reflecterend glanzend oppervlak kan dit effect versterken. Daarom is onze gecorrigeerde lichtgrijze glanzende keramische vloertegel met marmereffect een goede oplossing voor degenen die een ondiepe open vloer willen creëren. Het ontwerp van deze keramische tegel met licht marmereffect heeft een vrij consistente schaduw en de textuur in het ontwerp is subtieler en scherper, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die een eenvoudigere ruimte creëren. De gecorrigeerde randen en hoeken maken de marmeren vloertegel aantrekkelijker, waardoor het marmereffect wordt voltooid en de visuele impact van de voegverbinding wordt geminimaliseerd. Deze duurzame grijze porseleinen tegel kan zonder onderhoud worden gebruikt met ons elektrische vloerverwarmingssysteem, waardoor het een ideale oplossing is voor drukke gezinswoningen.


grey gloss floor tiles
Hot Tags: grijze glanzende vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs,

Onderzoek

You Might Also Like