Grijze porseleinen vloertegels

Als een van de meest professionele vloertegels fabrikanten en leveranciers in China, bieden wij grijze porseleinen vloertegels prijs met een goedkope prijs. Voel je vrij om wholesale korting producten uit onze fabriek.

Productdetails

600x1200mm grijze porseleinen vloertegels is een overwegend grijs glanzende stenen effect vloertegel die gebruik maakt van mid-grijze en ivoren tinten, om deze realistische stenen effect look te creëren. Marmeren effect grijze glansvloertegels
zijn nu erg populair in het interieur trends als gevolg van de voordelen van het gebruik van tegels te brengen, zoals voor een ze geen onderhoud nodig. Het tijdsbereik heeft een glanzende afwerking, wat betekent dat ze een verbluffende glans op het oppervlak hebben, ideaal voor het reflecteren van natuurlijk licht en het maken van ruimtes groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn met een helder en luchtig gevoel.


Model:HW6785P-formaat:600x600mm/ 600x1200 mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles  

Deze dromerige grijze marmeren effect gepolijste porseleinen vloertegel kan een modern en modieus gevoel creëren voor elke kamer. Deze 600x1200 mm vloertegel op groot formaat met nauwkeurig gesneden rectificatieranden zorgt voor een meer naadloze uitstraling, waardoor een dromerig ruim gevoel ontstaat voor grote open designgebieden. De keramische structuur van de keramische tegel maakt het geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik, dus het is geschikt voor elke kamer in het huis. Het grote formaat maakt het vooral geschikt voor grote grondruimte, zoals keuken, eetkamer en serre. De unieke marmeren lijnen op de tegels voegen prachtige functies toe zonder de hele kamer te besturen, waardoor een interessante ruimte ontstaat die zeer geschikt is voor moderne en klassieke interieurstijlen. Deze porseleinen vloertegel is uiterst duurzaam en geschikt voor drukke gezinnen. Het is een duurzame en praktische vloertegeloplossing.
Hot Tags: grijze porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like