Witte hoogglans gepolijste porseleinen vloertegels

Model: HYH6039
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Oppervlakte behandeling: Hoogglans
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Deze prachtige goedkope porseleinen of keramische vloertegels zijn afkomstig van HANSE keramiek, een van de toonaangevende fabrikanten van keramische tegels in China. Een van de best verkochte porseleinen of keramische vloertegels in het tegelmagazijn - en ook een van onze persoonlijke favorieten - zijn de witte hoogglans gepolijste porseleinen vloertegels.

Wat nog belangrijker is, door de neutrale toon van deze witte hoogglans gepolijste porseleinen vloertegels zien ze er geweldig uit. U wilt een andere kleur toevoegen aan de rest van de kamer, niet naar de achtergrond vervagen vanwege de glans, noch te sterk opvallen tussen de massa, en de geglazuurde porseleinen tegels voor het hele lichaam kunnen worden gebruikt met donkere voegen om de helderheid te vergroten, of Gebruik bijpassende voeg om continuïteit te creëren.


Productparameter

Model

HYH6039

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Oppervlakte behandeling

Hoogglans gepolijst vloertegelontwerp

Functie

Warmte-isolatie, slijtvast


White High Gloss Polished Porcelain Floor TilesDeze witte kleur hoogglans gepolijste porseleinen vloertegels met lage prijs hebben een indrukwekkende glans. Dit sterk reflecterende oppervlak kan helpen om de diepte en grootte van de kamer te vergroten. Geglazuurde porseleinen tegels voor het hele lichaam worden meestal in grotere maten gemaakt, dus als je genoeg ruimte hebt om ze te bedekken, zien ze er niet alleen indrukwekkend uit, maar kunnen ze ook gemakkelijk grote oppervlakken bedekken zonder erin verloren te zien.

In feite zijn de hoogglans gepolijste porseleinen tegels' duurzaamheid is goed vergelijkbaar met die van natuursteentegels (zoals graniet- of kalksteentegels), wat betekent dat ze meestal voorkomen in drukke commerciële ruimtes, maar ze zien er ook goed uit in woonomgevingen.


Onze service

1.We hebben een deskundig stijlteam en bezitten verschillende soorten stijlen om aan de wensen van de klant te voldoen.

2. onze stijlen worden snel bijgewerkt. Regelmatig hebben we de neiging om elke maand nieuwe stijlen te promoten.

3. ons product zal OEM zijn, voldoen aan de speciale wensen van klanten.

4.Er is een langdurige samenwerking met het bedrijf, zal de producten snel en efficiënt maken om veilig naar de bestemmingshaven te worden afgeleverd.

5.We bieden monsters voor kopers om te controleren voordat ze bestellingen plaatsen.

6. wij bieden de beste service na verkoop voor de klant.

Hot Tags: Witte hoogglans gepolijste porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like