Hoogglans porseleinen vloertegel

hoogglans porselein vloertegel 1. Product parameter Deze reeks van porseleinen badkamer tegels naast goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname, het uiterlijk van het product, als gevolg van worden afgevuurd in een kristal frit, dus drie -dimensionaal effect ...

Productdetails

1. Productparameter

Materiaal:

Porselein

Grootte:

600x600mm porseleinen badkamertegel

Model

HS601GN

Wateropname tarief:

Badtextuur 0,5%

Kleur

Bruine vloertegel

Oppervlakte:

Geglazuurde afwerking

Aflevertijd:

2 dagen na afronding van de productie

Deze serie van porseleinen badkamertegels naast een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en een lage wateropname, het uiterlijk van het product, te worden afgevuurd in een kristal frit, dus driedimensionaal effect prominent, wit de textuur helder , natuurlijke, delicate harmonie en balans zonder duplicatie, met een onberispelijk decoratief effect, dicht bij natuursteen.

hoogglans porseleinen vloertegel (5)

hoogglans porseleinen vloertegel (4)


2. Technische kenmerken

De hoogglanzende porseleinen vloertegel maakt gebruik van een speciaal productieproces, de onderglastechnologie in combinatie met geavanceerde druktechnologie maakt de patroondekking in de onderste laag, met behulp van koolstofarme energie, schonere productie, glad oppervlak, helder glazuur, uniek fijn polijstproces.


3. Productvoordeel

- Hoogglans porseleinen vloertegel

-Fine grondstoffenpoeder extract verwerking, grondstoffen deeltjesgrootte kleiner, meer delicate, moleculaire rangschikking dichterbij, zal het snijden proces niet gemakkelijk in elkaar zakken gevallen. Productkwaliteit licht natuursteen materiaal, de blanco het decoratie bouwproces en dagelijks gebruik, meer kan de veiligheid garanderen.

-Gebruik de import glazuur kleur om te schilderen afdrukken, precisie van het glazuur afvuren controle, zorgen voor de kleur geen kleurverschil, zelfs verzadiging, in het werkelijke gebruik van lang nog steeds als nieuw.

4. Meer informatie

---- Badkamertegel Specificatie: 300 * 300mm, 300X600mm. 600 * 600 mm aangepast ontwerp op uw verzoek;

---- Badkamer tegel Gebruik: Deze badkamer tegel is een van onze populaire verkoop keramische tegels die goed op zoek naar de vloer. Het is heel goed voor woonkamers, keukens, badkamers, winkels, supermarkten, enz.

---- Badkamer tegel kwaliteit: voldoen aan internationale kwaliteitsnormen zoals 3C, EN, DIN, ISO9001-140001, onze producten zijn milieuvriendelijk.

---- Badkamer Tegel Prijs: wij bieden een zeer concurrerende en eerste hand prijs met hoge kwaliteit.

---- Badkamer Tegellevering: wij regelen levering volgens de hoeveelheid van uw bestelling, meestal binnen 2-3 weken na ontvangst van uw aanbetaling.


5. Verpakking en verzending

92045.png

Oppervlaktevak

92046.png

Achterkarton

92103.png

Sterke pallet

92104.png

Bezig met laden
8. Certificering

213968.png

9. Showroom

213984.png


10. Tentoonstelling in SAOEDI

214019.png214020.pngOnderzoek