Hoogglans porseleinen vloertegel

Model: HS601GN
Grootte: 600x600mm (aangepast)
Materiaal: Porselein
Oppervlaktebehandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Deze serie van porselein badkamer tegel in aanvulling op een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, flexural sterkte, en lage waterabsorptie, het uiterlijk van het product, als gevolg van worden ontslagen in een kristal frit, dus driedimensionaal effect prominent, wit de textuur duidelijk, natuurlijke, delicate harmonie en balans zonder duplicatie, met onberispelijke decoratieve effect, dicht bij natuursteen.


Productparameter

Model

HS601GN

Grootte

600x600mm porseleinen badkamertegel

Materiaal

Porselein

Waterabsorptiesnelheid

0,5% badkamertegel

Oppervlak

Geglazuurde afwerking

Levertijd

2 dagen na het beëindigen van de productie


high gloss porcelain floor tile


Technische kenmerken

De hoogglans porseleinen vloertegel maakt gebruik van een speciaal productieproces, de onderglazuurtechnologie in combinatie met geavanceerde printtechnologie, maakt de patroondekking in de onderste laag, met behulp van koolstofarme energie, schonere productie, glad oppervlak, helder glazuur, uniek fijn polijstproces.


Productvoordeel

—Hoogglans porseleinen vloertegel

—Fijne grondstof poeder extract verwerking, grondstof deeltjes grootte kleiner, meer delicate, moleculaire regeling dichter, snijproces zal niet verschijnen gemakkelijk instorten rand gevallen. Product kwaliteit licht natuursteen materiaal, de lege de decoratie bouwproces en dagelijks gebruik, meer kan zorgen voor veiligheid.

-Gebruik de import glazuur kleur om te schilderen afdrukken, precisie van het glazuur bakken controle, zorgen voor de kleur geen kleurverschil, zelfs verzadiging, in het werkelijke gebruik van lang nog als nieuw.


FAQ

V1: Hoe zit het met uw betalingstermijn?

A1: Onze betalingsvoorwaarden zijn per T/T, 30% als aanbetaling, saldo door T/T of L/C voor verzending.

Q2: Wanneer u de goederen leveren?

A2: Indien voorraad beschikbaar, kunnen wij de tegels binnen 7 dagen leveren. Als er geen voorraad, zou dat 20-25 dagen na ontvangst van borg.

Q3: Wat is uw belangrijkste markt van keramische vloertegels?

A3: Onze belangrijkste markten zijn het Midden-Oosten, Zuid-Oost-Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Europees Land.

Q4: Bent u een fabriek of handelsonderneming?

A4: Wij zijn een tegelfabriek.

Onze tegels zijn van belang voor u, welkom om mij uw wensen te sturen. We zouden altijd proberen in vele effecten om de uitstekende kwaliteit van uw elke bestelling te waarborgen.

Onderzoek