Indoor vloertegels

1 Productparameter Dit soort vloertegels hebben vier ontwerpen, de gepolijste porselein vloertegels zijn nieuwe generatie producten op basis van technologie van ultrafijn poedersysteem in Italië. Natuurlijk filteren van veel verschillende kleuren. De mate van fijnheid bereikt meer dan 200 mazen, het is de ...

Productdetails

1 Productparameter

Model

HB6251

Naam:

Indoor vloertegels

Voordeel:

Kwaliteitsborging en OEM

Materiaal:

Porseleinen vloertegels voor gebruik binnenshuis

Waterabsorptie:

0,5%

afwerking:

Gepolijst geglazuurd

Gebruik:

Vloertegel, Wandtegel, trappenhuis, hotelproject, Openhaard. enz

 

Kwaliteitsborging: tijdens het hele productieproces, van materiaalkeuze, fabricage tot verpakking, zullen onze kwaliteitsbewakingsmedewerkers elk afzonderlijk proces nauwgezet controleren om te zorgen voor kwaliteitsnormen en stipte levering

Welkom bij onderzoek en bezoek onze website voor meer productinformatie


Dit soort vloertegels hebben vier ontwerpen, de gepolijste porseleinen vloertegels zijn nieuwe generatie producten op basis van technologie van ultrafijn poedersysteem in Italië. Natuurlijk filteren van veel verschillende kleuren. De mate van fijnheid bereikt meer dan 200 mazen, het is de helderste en kleur-natuurlijke milieustegel in de nieuwe eeuw, het wordt geëerd als de beste tegel door de specialist in deze lijn en leidt het tij van mode.

- Al onze producten worden geproduceerd op de modernste lijn ter wereld en bedekt met het beste geïmporteerde glazuur op het oppervlak.

- Al onze tegels zullen strict-inspecties doorstaan voordat ze worden verpakt en verzonden.

- Beste service na verkoop, klanten kunnen bij ons klagen als er een fout wordt gemaakt met onze tegels en we zullen proberen zo snel mogelijk te ondersteunen.

- Meer dan 20 jaar ervaring in export om inkooporders soepeler te maken.

2. Gebruik

Project-veel gebruikt in huisdecoratie, moderne commerciële ruimte, entertainmentfaciliteiten, commerciële kantoorruimten en andere plaatsen, zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, hotels, beurshallen en ga zo maar door.

Stabiele kwaliteit, geavanceerde technologie en milieuvriendelijke eigenschappen stellen haar producten in staat te voldoen aan de behoeften van verschillende stadia van succesvolle mensen.

Met zijn moderne en modieuze ontwerp, opent de integratie van de kunsten, elegante culturele kenmerken, uw huishoudendroom.

3.Productdetails

vloertegel (7) .jpg


vloertegel (1) .jpg


floor tile (2).JPG


floor tile (3).JPG


floor tile (5).JPG


floor tile (6).JPG


4. produceren proces

QY6T7 @ $ TCTFW03X_ZV [~ BJ2.png


5.FAQ

1. maak je ook op maat gemaakte ontwerp?

Ja. We kunnen doen wat de eisen van de klant zijn.

2. Wat is uw laadhaven?

Normaal exporteren wij de steenproducten uit de haven van Foshan of Guangzhou Port China. Sommige speciale producten worden vanuit de oorspronkelijke locatie geëxporteerd om meer concurrerende prijzen te garanderen. En we zullen naar de plaats van oorsprong gaan om de producten te inspecteren.

3. Hoe lang kan mijn bestelling worden afgemaakt? Hoe snel kan ik mijn bestelde producten krijgen?

Normaal gesproken heeft één containerbestelling 15-25 dagen nodig.

4. Weet je zeker dat de verpakking uitstekend zal zijn? Als er schade optreedt tijdens het transport, wie is daar dan verantwoordelijk voor?

Ja, we zijn er zeker van dat onze verpakking veilig genoeg is. We gebruiken sterke houten kisten en metalen strips voor buitenverpakking. Binnen gebruiken we plastic folie om de producten te beschermen. Daarnaast zullen we de verzekering 'alle risico's' kopen, afhankelijk van uw behoefte. In het geval van schade gebeurt, ten eerste kunt u contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij om de schade te claimen. Als de schade. opgetreden als gevolg van de schuld van het verpakken, ons bedrijf neemt de verantwoordelijkheid.


Hot Tags: indoor vloertegels, goedkope tegels, badkamertegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels, keukentegels

Onderzoek

You Might Also Like