600 * 1200 mm grote witte porseleinen vloertegels

Model: HB12001
Grootte: 600x1200mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Dezegrote witte porseleinen vloertegelshebben een hoogglans gepolijst oppervlak. Deze grote witte porseleinen vloertegels zijn geschikt voor gebruik op muren en vloeren en geven een frisse en glanzende uitstraling aan elke kamer in het hele huis - van de keuken of badkamer tot de woonkamer of eetkamer.

Productparameter

Model

HB12001

Materiaal

Porselein

Grootte

600x1200mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Kleur

Wit

Waterabsorptie

0.5%


Large White Porcelain Floor TilesDeze witte vloertegels van porselein hebben een fantastische glans en schitteren in het licht!

Gebruik ditglanzend porseleinen vloertegelsom het elegante thema dat u in de badkamer hebt gemaakt, te voltooien. Deze tegel van Carrara-marmer heeft een delicate uitstraling en maakt gebruik van schoon gepolijste witte verlichting. Zelfs in de kleinste ruimte biedt de bruine textuur prachtige details voor uw permanente ontwerp van wandtegelvloertegels.

Ze maken deel uit van onze nieuwe selectie vloertegels van glanzend porselein en hebben een steeneffect. Een natuurlijke uitstraling in uw huis is een van de grootste trends dit jaar - dus deze grote witte keramische vloertegels zijn perfect gereedschap! Ze zijn van toepassing op muren en vloeren.
Hot Tags: 600 * 1200 mm grote witte porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like