Licht gekleurde porseleinen tegels

Model: HB6253
Grootte: 600x600mm
Kleur: Licht gekleurd
Materiaal: Porselein
Oppervlaktebehandeling: Gepolijst
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Gebruik deze lichtgekleurde porseleinen tegels om een natuurlijke uitstraling in uw huis te creëren. Ze hebben een realistisch marmeren effect ontwerp en zijn zeer geschikt voor het verbouwen van de vloer van de woonkamer of slaapkamer ruimte. Zij bestaan uit een witte achtergrond met zwarte aderen die op deze wijze schudden. Deze lichtgekleurde porseleinen tegels zijn gemaakt van porselein en hebben een glanzend gepolijst oppervlak.


Productparameter


Materiaal

Porselein

Grootte

600x600 mm

Waterabsorptie

<>

Dikte

9,5 MM

Model

HB6253light colored porcelain tiles


  

Deze 60x60 porseleinen beglaasde tegelvloeren zijn zeer geschikt om uw binnenruimte luxe en unieke uitstraling te geven. Ze zijn gemaakt van porselein, slijtvast en duurzaam, met een rijk diep glazuur. Hun zachte gouden textuur zal echte luxe injecteren in uw muren en vloerruimte.

Deporseleinen tegelgeglazuurde afwerking in deze serie vast te stellen dezelfde natuurlijke marmeren grijze textuur en vast te stellen gemakkelijk te verzorging grote witte keramische vloertegels zonder afdichting. Deze wit geglazuurde keramische tegel is gepolijst met grote witte porseleinen vloertegels, geschikt voor verschillende projecten, waaronder werkbladen, vloeren en sleutelwanden.

Dit soort geglazuurde keramische vloertegels heeft de kwaliteit van inkjetprinten, kunnen high-definition beelden genereren, het porselein of keramische vloertegels volledig bedekken en een natuurlijke en echte uitstraling creëren.
Hot Tags: licht gekleurde porseleinen tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like