Marmeren vloertegel

Als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van vloertegels in China, bieden wij marmeren vloertegels met een goedkope prijs. Voel je vrij om groothandelskortingsproducten uit onze fabriek te kopen.

Productdetails

Tegelfuncties:
-Deze vloertegel ziet eruit als marmer
-Themarble vloertegel heeft een sterke schuurweerstand, anti-zuur en alkali, hoge stijfheid, geen straling, geen vervaging
- Grade AAA van marmeren vloertegel

-Eerste keuze uit porseleinen vloertegel
-De prijs van onze marmeren vloertegel is zeer concurrerend en van zeer goede kwaliteit.


Productkwaliteit:
-Fijne grondstof poeder extract verwerking, grondstof deeltjesgrootte kleiner, delicater, moleculaire regeling dichterbij,
snijproces won' t lijken gemakkelijk instortende randgevallen. Productkwaliteit licht natuursteen materiaal, de blanco de decoratie
bouwproces en dagelijks gebruik, meer kan de veiligheid garanderen.
-de vloertegel gebruikt de geïmporteerde glazuurkleur om te schilderen, precisie van de glazuurafvuurcontrole, zorgt ervoor dat de kleur geen kleurverschil heeft, zelfs verzadiging, bij daadwerkelijk gebruik van lang nog als nieuw.


ModelHW6444P
Techniekgepolijst / mat
KleurAnyColourAvailableInManyDesigns
Grootte600 x 600 mm
Waterabsorptieminder dan 0,5%


marble floor tileMarmeren vloertegels met verbluffende Ultra HD-details. Afgezien van het echte marmer is het bijna niet te onderscheiden. Onze supergrote keramische vloertegel imiteert de echte stenen plaat heel goed.

Het matte oppervlak en het gladde oppervlak voelen aan als gepolijst marmer, en de warme toon ademt een bijzondere, magnifieke sfeer uit als aanvulling op het prachtige ontwerp.

Deze robuuste luxe vloertegel van geglazuurd porselein hoeft niet te worden geseald of onderhouden. Onze crèmekleurige verglaasde vloertegels zijn geschikt voor zowel muren als vloeren voor binnen of buiten en zijn een uitstekende keuze voor iedereen die het marmereffect thuis wil aanpassen.


marble floor tile

Hot Tags: marmeren vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like