Marmeren vloertegel

Marmeren vloertegel

Als een van de meest professionele vloertegels prijs fabrikanten en leveranciers in China, bieden wij marmeren vloertegels met een goedkope prijs. Voel je vrij om wholesale korting producten uit onze fabriek.

Productdetails

Tegelfuncties:
-Deze vloertegel ziet eruit als marmer
-De marmeren vloertegel heeft sterke schuurmiddelen weerstand, anti-zuur en alkali, hoge stijfheid, geen straling, geen vervagen
- Graad AAA van marmeren vloertegel

-Eerste keuze van porseleinen vloertegel
-De prijs van onze marmeren vloertegel is zeer concurrerend, en zeer goede kwaliteit.


Productkwaliteit:
-Fijne grondstof poeder extract verwerking, grondstof deeltjesgrootte kleiner, meer delicate, moleculaire regeling dichter,
snijproces zal niet gemakkelijk verschijnen rand gevallen. Productkwaliteit licht natuursteen materiaal, de blanco de decoratie
bouwproces en dagelijks gebruik, meer kan zorgen voor veiligheid.
-de vloertegel gebruik maken van de import glazuur kleur te schilderen afdrukken, precisie van het glazuur bakken controle, zorgen voor de kleur geen kleurverschil, zelfs verzadiging, in het werkelijke gebruik van lange nog als nieuw.


ModelHW6444P
Techniekgepolijst/ mat
KleurElke kleur beschikbaar in vele uitvoeringen
Grootte600x600 mm
Waterabsorptielager dan 0,5%


marble floor tile


Marmeren vloertegels met verbazingwekkende Ultra HD details. Afgezien van het echte marmer, is het bijna onmogelijk om te onderscheiden. Onze super grote keramische vloertegel imiteert de echte stenen plaat zeer goed.

Het matte oppervlak en het gladde oppervlak voelen aan als gepolijst marmer, en de warme toon straalt een speciale prachtige sfeer uit om het prachtige ontwerp aan te vullen.

Deze stevige glazen porseleinen luxe lowes vloertegel hoeft niet te worden verzegeld of onderhouden. Onze crème verglaasde vloertegels zijn geschikt voor zowel muren als binnen- of buitenvloeren en zijn een geweldige keuze voor iedereen die het marmeren effect thuis wil aanpassen.


marble floor tile

Hot Tags: marmeren vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs,

Onderzoek

You Might Also Like