Gebroken witte glanzende porseleinen vloertegels

Model: HYH603GN
Grootte: 600x600mm
Kleur: Gebroken wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Deze gebroken witglanzende porseleinen tegelsworden dit seizoen geïntroduceerd om uw binnenruimte op te frissen. Ze zijn ontworpen met realistische marmereffecten en hebben donkere texturen tegen een witte achtergrond. Marmer is een grote trend in interieurontwerp en is zeer geschikt voor het renoveren van badkamer- of keukenruimte. Marmer heeft echter veel behandeling en onderhoud nodig en is vrij duur. Dit is waar deze levensechte witte vloertegels porseleinen vervangers van pas komen. Deze gebroken witte porseleinen tegel heeft een glanzend gepolijst oppervlak.


Productparameter


Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Model

HYH603GNoff white porcelain floor tileVerfraai uw woonkamer en slaapkamer met de vernieuwde look van deze grote witte porseleinen vloertegels. Mooie lichtwitte marmeren tegel met webbing en crèmekleurige wolken voor een natuurlijk gestructureerde look. Een glanzend gepolijste afwerking reflecteert licht voor een sfeervol, Oude Wereld-gevoel wanneer het in de buurt van natuurlijk en kunstlicht wordt geplaatst.
Hot Tags: Gebroken witte glanzende porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like