Outdoor vloertegels bouwmaterialen

Model : 28G189F19M80
Grootte : 900x1800mm, kan worden aangepast
Kleur : grijs
Dikte : 8 mm
Oppervlaktebehandeling : Matt
Wateropname : ≤0,5%

Productdetails

Dunne tegels bestaan al enkele jaren en beginnen net populair te worden in de Verenigde Staten. Dunne tegels zijn vooral interessant omdat ze op bestaande vloeren en wandtegels kunnen worden geïnstalleerd.

Wanneer het wordt gebruikt als bouwmateriaal voor buitentegels, is het een van de meest voorkomende producten op de markt. Het heeft dezelfde voordelen als gewoon porselein - duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen, geen vluchtige organische stoffen - maar de slanke vorm creëert lichtgewicht en flexibele oplossingen voor oppervlaktebehandeling voor elk vloerproject. Porselein-dunne bouwmaterialen voor buitentegels zijn ook geweldig, waardoor een unieke stijl ontstaat.


Productparameters

Model

28G189F19M80

Grootte

900x1800mm, kan worden aangepast

Oppervlakte behandeling

Mat

Waterabsorptie

≤0.5%

Dikte

8mm

rang

Kwaliteit AAA

Kleur

Grijs


outdoor tegels bouwmaterialen

Bouwmaterialen voor buitentegels zijn al eeuwen in zwang. Hoewel het concept van tegels al lang bestaat, hebben relatief recente innovaties in tegelmaterialen en productietechnieken de praktische toepassingen van tegels uitgebreid. bouwmaterialen voor buitentegels, vooral voor patio's, het ontwerpen van wandtegels en buitenmuren, worden steeds populairder.


De juiste bouwmaterialen voor buitentegels kiezen

Duurzaamheid - bouwmaterialen voor buitentegels moeten sterk en duurzaam zijn, omdat ze altijd vaker worden misbruikt dan de vloer thuis.

Hardheid - Buitentoepassingen vereisen moeilijkere tegels dan binnenversies, vooral als de tegels veel verkeer zien.

Antislipoppervlak - Zoek naar keramische tegels met natuurlijke schurende oppervlakken die goede grip bieden, zelfs in natte omstandigheden.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A1: Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Q2: Wat is uw MOQ?

A2: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q3: Wat voor soort pakket heeft u?

A3: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag 4: Kun je klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A4: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Q5: Wat is uw levertijd?

A5: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.

Q6: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A6: Onze betalingsvoorwaarden zijn Cash, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moet vóór verzending worden betaald

Hot Tags: Outdoor vloertegels Bouwmaterialen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like