Bouwmaterialen voor buitenvloertegels

Model: 28G189F19M80
Grootte: 900x1800mm, kan worden aangepast
Kleur: Grijs
Dikte: 8 mm
Oppervlakte behandeling: Matt
Waterabsorptie: ≤0.5%

Productdetails

Dunne tegels bestaan ​​al enkele jaren en beginnen net populair te worden in de Verenigde Staten. Dunne tegels zijn bijzonder interessant omdat ze op bestaande vloeren en wandtegels geplaatst kunnen worden.

Wanneer het wordt gebruikt als bouwmateriaal voor buitentegels, is het een van de meest voorkomende producten op de markt. Het heeft dezelfde voordelen als gewoon porselein - duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, geen vluchtige organische stoffen - maar zijn slanke vorm creëert lichtgewicht en flexibele oplossingen voor oppervlaktebehandeling voor elk vloerproject. Porselein-dunne bouwmaterialen voor buitentegels zijn ook geweldig en creëren een unieke stijl.


Productparameters

Model

28G189F19M80

Grootte

900x1800mm, kan worden aangepast

Oppervlakte behandeling

Mat

Waterabsorptie

≤0.5%

Dikte

8 mm

Rang

RangAAA

Kleur

Grijs


outdoor tiles building materialsBouwmaterialen voor buitentegels zijn al eeuwen in zwang. Hoewel het concept van tegels al heel lang bestaat, hebben relatief recente innovaties in tegelmaterialen en fabricagetechnieken de praktische toepassingen van tegels uitgebreid. bouwmaterialen voor buitentegels, vooral voor patio's, tuin- en buitenmuurtegels, zijn steeds populairder geworden.


De juiste bouwmaterialen voor buitentegels kiezen

Duurzaamheid - bouwmaterialen voor buitentegels moeten sterk en duurzaam zijn, omdat ze altijd vaker worden misbruikt dan de vloer thuis.

Hardheid - Buitentoepassingen vereisen moeilijkere tegels dan binnenversies, vooral als de tegels veel verkeer krijgen.

Antislipoppervlak - Zoek naar keramische tegels met natuurlijke schurende oppervlakken die zelfs in natte omstandigheden een goede tractie bieden.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A1: over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Q2: Wat is uw MOQ?

A2: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP de basishoeveelheid.

Vraag 3: Wat voor soort pakket heeft u?

A3: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag 4: Kunt u klanten helpen om vracht in één container te mengen?

A4: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om deze vol te maken om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Q5: wat is uw levertijd?

A5: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, aangezien we voor u moeten produceren.

Q6: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A6: Onze betalingsvoorwaarden zijn Cash, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moeten vóór verzending worden betaald

Hot Tags: Buitenvloertegels Bouwmaterialen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk