Carrara witte porseleinen keramische vloertegels

Model: HYH603GN
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Carrara Wit
Materiaal: Keramiek of porselein
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Beste porseleinen GG-versterker; KeramiekTegels uit ChinaHanse-fabriek.


Geef elke vloeroppervlakte in uw huis een nieuwe vorm met ons geselecteerde sparko-witporseleinen keramische vloertegelsontwerpen. Net als het uiterlijk van de natuur? Van alle soorten en uitvoeringen porseleinen keramische vloertegels in onze inventaris, zijn marmeren vloertegels de meest modieuze en ideale. Er worden al honderden jaren marmer- en landhuisvloeren gelegd en marmer geeft ongetwijfeld een luxe uitstraling aan elke badkamer, keuken of woonkamer. Hoewel keramische vloertegels van natuurlijk porselein onmiskenbaar aantrekkelijk zijn, bieden marmeren vloertegels een realistisch, onderhoudsvrij alternatief. Beide soorten zitten vol prachtige texturen; ze zijn ideaal om rollen toe te voegen aan binnenruimtes.


Productparameter

Materiaal

Keramiek of porselein

Grootte

600x600mm (0,6 m bij 0,6 m)

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Model

HYH603GN


Porcelain Ceramic Floor TileGebruik deze Carrara polijstende marmeren tegel om het elegante thema dat u in uw woonruimte creëert te voltooien. Met een rechtlijnig ontwerp, de luxe en moderne uitstraling van deze wandtegel vloertegel is schoon gepolijst wit, zelfs de kleinste ruimte kan zorgen voor een grotere, meer open uitstraling. Donkergrijze vlekken en bruine texturen creëren prachtige details voor uw tijdloze marmeren vloertegelpoetsmiddel, of het nu in de badkamer, keukenwanden of vloeren is, of bij de ingang van de voordeur.
Hot Tags: Carrara witte porseleinen keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like