Porselein of keramische vloertegels

Model: HYH6057
Grootte: 600x600mm
Materiaal: Porselein of keramiek
Dikte: 9,5-10 mm
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Voordat u vloertegels van hoge kwaliteit 600x600mm koopt, is het belangrijk om te beslissen welk materiaal u wilt gebruiken, porselein of keramische Chinese vloertegels?
Ontdek de overeenkomsten en belangrijkste verschillen tussen keramische tegel porseleinen tegels, zodat u de juiste kiest voor uw volgende project.

keramische tegelmallen – gemaakt van rode, witte of bruine klei en ovengestookt op een lagere temperatuur. Het is zachter, poreuzer, minder dicht en betaalbaarder.

porseleinen tegel 24 x 24 is een subtype van keramische tegelmallen. Het is een mix van geraffineerde witte klei, zand en veldspaat. Ze worden gebakken op een hogere temperatuur, wat het watergehalte in hen vermindert. Als gevolg daarvan is het moeilijker, dichter, minder poreus en duurder.


Productparameter

Model

HYH6057

Materiaal

Porselein / Keramiek

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

<>

Gebruik

Gebruikt in vloer of muur


Porcelain Or Ceramic Floor Tile
WAT IS BETER?

 1. Porselein of keramische vloertegels voor Kitchen?
  De beste tegel voor keukenvloeren is een toss-up. china keramische vloertegels is een meer betaalbare optie, maar vereist vaker onderhoud. foshan porseleinen tegels is de duurdere optie, maar vereist minder onderhoud en stress over morsen en vlekken. Het is aan de huiseigenaar wat ze liever.
  De voors en tegens van porselein of keramische vloertegels verschillen wanneer u ze in verschillende categorieën onderzoekt.

 2. Is porselein of keramische vloertegels het beste voor Badkamer & Douchemuren?
  De beste tegel voor uw badkamer en douche muren is porselein tegel geglazuurd afwerking. Het is zeer waterbestendig en gemaakt om te gaan met natte en vochtige omstandigheden. Voor meer informatie, check de gids over wat te verwachten met uw tegelproject.

 3. Betere tegel voor kelderbevloering?
  De betere tegel voor kelderbevloering is beglaasde porseleinen tegelvloeren. In feite moet elke kamer die gevoelig is voor overstromingen en vochtschade een waterbestendige vloer hebben. geglazuurde porseleinen tegelvloeren heeft een hoge waterbestendigheid, sterkte en lage porositeit stellen het mogelijk om goed te presteren in vochtige en natte omstandigheden.


KERAMIEK VS PORSELEIN

porcelain or ceramic floor tiles (6)


Waarom voor ons kiezen?

1.Met een rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal voor meer dan 10 jaar . Wij weten heel goed verschillende landen eis voor het reinigen van de douane, en maken uw goederen gaan door de douane soepel.
2.Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische productie keramiek.
3.Met 10 jaar ervaring in het exporteren van service, kunnen wij u zeer effectieve communicatie, volg je bestellingen, met inbegrip van met betrekking tot de producten .
4.Aangezien we zeer vertrouwd zijn met de Chinese keramische bouwmaterialen markt, kunnen we altijd houden u op de hoogte van de nieuwste aankoop opportunites .
5.As uw uitstekende partner-schip in China, kunnen wij u ondersteunen met het oplossen van problemen zoals vervoer, boeking verzending, tolken etc.

Hot Tags: porseleinen of keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like