Porselein of keramische vloertegels

Model : HYH6057
Afmetingen : 600x600mm
Materiaal : porselein of keramiek
Dikte : 9.5-10mm
Wateropname : <>

Productdetails


Voordat u hoogwaardige vloertegels van 600x600 mm koopt, is het belangrijk om te beslissen welk materiaal u wilt gebruiken, porselein of keramische Chinese vloertegels?
Ontdek de overeenkomsten en belangrijkste verschillen tussen keramische tegels porseleinen tegels, zodat u de juiste kiest voor uw volgende project.

keramische tegels mallen - gemaakt van rode, witte of bruine klei en oven-gebakken op een lagere temperatuur. Het is zachter, poreuzer, minder compact en betaalbaarder.

porseleinen tegel 24 x 24 is een subtype van keramische tegels. Het is een mix van geraffineerde witte klei, zand en veldspaat. Ze worden gebakken op een hogere temperatuur, waardoor het watergehalte binnenin wordt verlaagd. Het resultaat is dat het harder, dichter, minder poreus en duurder is.


Productomschrijving

Model

HYH6057

Materiaal

Porselein / keramiek

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

<>

Gebruik

Gebruikt in vloer of muur


Porcelain Or Ceramic Floor Tiles

Porcelain Or Ceramic Floor Tile


WAT IS BETER?

 1. Porseleinen of keramische vloertegels voor de keuken?
  De beste tegel voor keukenvloeren is een toss-up. China keramische vloertegels is een meer betaalbare optie, maar vereist vaker onderhoud. foshan porseleinen tegels is de duurdere optie, maar vereist minder onderhoud en stress bij morsen en vlekken. Het is aan de huiseigenaar waar ze de voorkeur aan geven.
  De voor- en nadelen van porseleinen of keramische vloertegels verschillen als u ze in verschillende categorieën bekijkt.

 2. Zijn porseleinen of keramische vloertegels de beste voor badkamer- en douchewanden?
  De beste tegel voor uw badkamer en douchewanden is een porseleinen tegelglazen afwerking. Het is zeer waterbestendig en gemaakt om natte en vochtige omstandigheden aan te kunnen. Raadpleeg de gids voor meer informatie over wat u met uw tegelproject kunt verwachten.

 3. Betere tegels voor kelderverdiepingen?
  De betere tegel voor kelderverdiepingen is geglazuurde porseleinen tegelvloeren. Elke kamer die gevoelig is voor overstromingen en vochtschade, moet een waterbestendige vloer hebben. geglazuurde porseleinen tegelvloeren hebben een hoge waterbestendigheid, sterkte en een lage porositeit maken het mogelijk om goed te presteren in vochtige en natte omstandigheden.CERAMIC VERSUS PORSELEIN

porseleinen of keramische vloertegels (6)


Verpakking & Shipping

porcelain or ceramic floor tiles packing

Waarom voor ons kiezen?


1. having rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal voor meer dan 10 jaar. We weten heel goed verschillende landen vereiste voor het reinigen van de douane, en maak uw goederen soepel door de douane gaan.

2. Zorg ervoor van hoge kwaliteit met zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische productie keramische.

3. Met 10 jaar ervaring van exporteren service, wij kunnen u zeer effectieve communicatie, volg uw bestellingen, inclusief betreffende de producten.

4. Omdat we goed bekend zijn met de Chinese keramische bouwmaterialenmarkt, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de laatste inkoopmogelijkheden.

5. Als uw uitstekende partner-schip in China, we kunnen u ondersteunen met het oplossen van problemen zoals transport, boeking verzending, tolken etc.Hot Tags: porseleinen of keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like