Porseleinen tegel voor buitenvloeren

Model : HA625U
Afmeting : 60cm x 60cm
Kleur : grijs
Materiaal : porselein
Oppervlaktebehandeling : mat / ruw
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Er zijn verschillende porseleinen tegels voor buitenvloeren. De 20 mm dikke porseleinen vloertegels zijn een uitstekende keuze voor buitenruimtes die vaak worden blootgesteld aan elementen.

De 20 mm dikke porseleinen vloertegels zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat onbeperkte ontwerpmogelijkheden biedt voor buiten leefruimte.

Hoewel porseleinen tegels voor buitenvloeren veel ontwerpmogelijkheden bieden, zijn ze niet allemaal gelijk. Het kiezen van het juiste type buitentegel is erg belangrijk voor slijtage en onderhoud. Wanneer u buitenporseleinen tegel voor buitenvloeren kiest, is het belangrijk om naar de prestatiekenmerken van elke rustieke buitenvloertegel te kijken.

Onze serie 20 mm dikke porseleinen vloertegels is de perfecte keuze voor buitenruimtes die de hoogste technische prestaties en slipweerstand vereisen. Ons assortiment voldoet aan alle eisen, inclusief tegels met variabele dikte, duurzaam, vorstbestendig, slipvrij en vooral een perfect continu effect tussen binnen- en buitenruimte.


Productparameter

Model

HA625U

Dikte

20mm

Materiaal

Porselein

Waterabsorptiesnelheid

0,5%

Kleur

Grijs


porseleinen tegel voor buitenvloeren


Heb je een grote tuin? Misschien kunt u door uw ontwerp en een beetje landschapsontwerp van uw achtertuin een meer vriendelijke plek maken die u en uw gasten kunnen gebruiken. Als dit de gewenste optie is, zijn hier vier tips om u te helpen het proces te starten:

Overweeg eerst het lokale klimaat. porseleinen of keramische vloertegels, evenals natuursteen en kleitegels, kunnen worden gebruikt als buitentegels bij veel regen of slecht weer.

Op nattere plaatsen is porseleinen tegels voor buitenvloeren misschien de betere keuze en de meest duurzame keuze. Porselein is ook bestand tegen puin en krassen. rustieke porseleinen vloertegels hebben een laag absorptievermogen en zijn vorstbestendig.

Kies beter voor buitentegels met een ruw oppervlak voor gebruik buitenshuis dan gladde oppervlaktetegels. Dit is nog belangrijker in een constant vochtige omgeving. Voor uw veiligheid kunt u het beste de rustieke porseleinen vloertegel kiezen die buiten wordt gebruikt.

Er zijn verschillende maten porseleinen tegels voor buitenvloeren om uit te kiezen, evenals veel verschillende kleuren. donkere porseleinen vloertegels zijn een verstandige keuze.


FAQ

--Q: hoe zit het met uw betalingstermijn?

A: Onze betalingsvoorwaarden zijn door T / T, 30% als storting, saldo door T / T of L / C vóór verzending.

--Q: Wanneer kunt u de goederen leveren?

A: Indien voorraad beschikbaar, kunnen wij goederen binnen 7 dagen leveren. Als er geen voorraad is, zou dat 20-25 dagen na ontvangst van de aanbetaling zijn.

--Q: wat is uw belangrijkste markt?

A: Onze belangrijkste markten zijn het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Europees land.

--Q: bent u een fabriek of handelsmaatschappij?

A: Wij zijn een tegelfabriek.

--Q: waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?

A: Onze tegelfabriek bevindt zich in Foshan. We kunnen een chauffeur aankomen om u naar onze tegelfabriek te brengen

--Q: Hoe kan ik wat monster krijgen?

A: We zijn vereerd om u gratis tegelmonsters aan te bieden. En kleine tegelvolgorde ook acceptabel.

Hot Tags: porseleinen tegel voor buitenvloeren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like