Tegelfabrikanten

Kan worden aangepast aan uw behoeften.
Hanse is de beste keramische tegelfabriek in China.

Productdetails

We zijn er trots op een van de breedste selectie porseleinen of keramische vloertegels te kunnen aanbieden.

Als expositieruimte voor vloertegels met meer dan 15 jaar ervaring. We hechten veel belang aan alle wandtegel vloertegels, we kunnen alle klanten een werkelijk ongelooflijke productlijn bieden. De keuze voor kleur en stijl kan alleen komen van professionele fabrikanten van keramische tegels. Ons productiebedrijf voor keramische tegels levert monsters van verschillende keramische vloertegels. De uitgebreide kennis van ons team zal u en uw ideeën kunnen voorzien van effectieve en ideale suggesties voor porselein of keramische vloertegels.


Productparameter

Type

Wandtegel / vloertegel / mozaïek / houten tegel / cultuursteen

Grootte

300x300 / 300x600 / 600x600 / 800x800 / 600x1200 / 150x600 / 150x800mm enz.

Waterabsorptie

0,5%

Kleur

Beschikbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

voor huis, hotel, appartement, showroom, galerij, kantoor, school, etc.

Kenmerken

porseleinen tegelontwerp, lage waterabsorptie, vorstbestendig, slijtvast

Kwaliteit

vuilafstotend, supersterk, visuele omgeving


hansetile showroom


hanse tile showroom


FOSHAN HANSE industrial Co., Ltd is een tegelfabrikant, een onderzoek en ontwikkeling, gespecialiseerd in de productie, marketing als een van de nieuwe moderne ondernemingen.

De belangrijkste productie van gepolijste tegels, volledig gepolijst geglazuurde porseleinen tegels, rustieke tegels, wandtegels etc.

Porseleinen of keramische vloertegels zijn onderverdeeld in vijf kwaliteiten, er zijn onderscheid tussen hoogwaardige producten, eersteklas producten, tweedeklas producten, derde klas producten en andere buitenlandse producten. Vanwege het grote prijsverschil moeten ze zorgvuldig worden vergeleken. Bij het kiezen en kopen moeten we letten op de consistentie van de labels, specificaties en kleurnummers op de porseleinen of keramische vloertegels en verpakkingsdozen, en de duidelijkheid van productcertificaten, handelsmerken en kwaliteitsinspectielabels. Als de dimensiefout groter is dan 0,5 mm en de gladheid groter is dan 0,1 mm, zal oneerlijkheid de moeilijkheidsgraad van de constructie vergroten, en het effect na decoratie is ook slecht. Naleving van grootte kan visueel worden beoordeeld. Plaats de stenen op het vlakke oppervlak om te zien of de vier zijden van de keramische tegels porseleinen tegel volledig in overeenstemming zijn met het vlakke oppervlak, en of de vier hoeken van de keramische tegels porseleinen tegels in een goede hoek staan. geglazuurde porseleinen keramische tegels moeten vrij zijn van defecten zoals hol en bol, uitpuilend en kromtrekken. De fout van de randlengte mag niet groter zijn dan 0,2 - 0,3 mm en de fout van de dikte mag niet groter zijn dan 0,1 mm. Keramische tegels met goede hardheid, sterke taaiheid, niet gemakkelijk te breken. Kras elkaar met de randen en hoeken van keramische tegels om te zien of de gebroken fragmenten fijn of los, hard, bros of zacht zijn, waardoor krassen of verspreide poeders achterblijven. Als de eerste superieur is, is de laatste van slechte kwaliteit. Waterdruppels kunnen op de achterkant van de keramische tegel worden geplaatst om te zien hoe snel het water na het dispergeren doorweekt. In het algemeen geldt dat hoe langzamer de wateropname, hoe groter de dichtheid van de geglazuurde porseleinen keramische tegels; omgekeerd, hoe sneller de waterabsorptie, hoe dunner de dichtheid, hoe beter de interne kwaliteit van de eerstgenoemde.


Onze service

1. We hebben een deskundig stijlteam en bezitten verschillende soorten stijlen om de wensen van de klant te vervullen.

2. Onze stijlen worden snel bijgewerkt. Regelmatig hebben we de neiging om elke maand nieuwe stijlen te pushen.

3. ons product zal worden oem, voldoen aan speciale wensen van klanten.

4. Er is een langdurige samenwerking met het bedrijf, zal de producten veel snel en efficiënt maken om veilig bij de bestemmingshaven te worden afgeleverd.

5. We bieden monsters voor kopers om te controleren voordat ze bestellingen plaatsen.

6. We bieden de beste service na verkoop voor de klant.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A1: Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Q2: Wat is uw MOQ?

A2: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q3: Wat voor soort pakket heeft u?

A3: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag 4: Kun je klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A4: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Hot Tags: tegelfabrikanten, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like