Tegels Voor Woonkamer

Als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van vloertegels in China, bieden wij verglaasde vloertegels met een goedkope prijs. Voel je vrij om groothandelskortingsproducten uit onze fabriek te kopen.

Productdetails

De woonkamer is de hoofdruimte in uw huis. Het is' s waar je ontspant met familie en gasten vermaakt, wat betekent dat het veel verkeer ontvangt. tegels voor de woonkamer zijn een ideale keuze die stijl en functionaliteit combineert en een comfortabele ruimte creëert om van te genieten.

Tegels voor de woonkamer kunnen een stijlvolle manier zijn om persoonlijkheid aan uw huis toe te voegen. Het is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een verstandige keuze is voor ruimtes met veel verkeer.

ModelHW6793P
Techniekgepolijst / mat
Grootte600x600mm / 600x1200mm
Waterabsorptieminder dan 0,5%


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tilesHoe u tegels voor uw woonkamer kiest


Meestal is het' het hart van het hele gezin. Dit is een plek waar u een praatje kunt maken met bezoekers of 's nachts kunt ontspannen met uw familie. Bij het kiezen van de vloertegels voor uw woonkamer komen er natuurlijk veel zaken kijken. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen om u te helpen begrijpen hoe u tegels voor uw woonkamer kunt kiezen.

Om iedereen een comfortabele ruimte te bezorgen, is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Het is goed gedocumenteerd dat de kleur van de omgeving het onderbewustzijn van de mens kan beïnvloeden. Dus zachte en extreme kleuren moeten worden vermeden voor uw woonkamer. Bruin, beige, grijs en amber zijn de favoriete kleuren in de woonkamer.

Duurzaamheid en onderhoud
Bij het kiezen van vloertegels voor de woonkamer is duurzaamheid een andere belangrijke factor om te overwegen. Uw woonkamervloer is niet alleen druk, maar ook blootgesteld aan vallende en vallende voorwerpen, die schade kunnen veroorzaken.

Keramische tegels zijn een van de meest duurzame materialen waaruit u kunt kiezen. Ze zijn harder dan traditionele tegels en de meeste natuursteentegels. Ongeacht de oppervlaktebehandeling zorgt de stijve romp ervoor dat ze lang hun oorspronkelijke uiterlijk behouden.

De meeste tegels zijn antifouling, wat betekent dat ze eigenlijk onderhoudsvrij zijn. Dat is' s omdat de meeste tegels geglazuurd of vooraf geseald zijn, dus de porositeit van het oppervlak wordt tot een minimum beperkt.marble floor tile

Hot Tags: tegels voor woonkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like