Verglaasde vloertegels

Als een van de meest professionele vloertegels prijs fabrikanten en leveranciers in China, bieden wij verglaasde vloertegels met een goedkope prijs. Voel je vrij om wholesale korting producten uit onze fabriek.

Productdetails

Verglaasde vloertegels zijn een upgrade naar conventionele tegels, omdat ze een laag van geglazuurde deeltjes die ze waterdicht en stofdicht.

Verglaasde vloertegels zijn een van de meest geavanceerde technologieën, de zogenaamde stofverdichtingsmethode, die is gemaakt van klei om de vloertegels dicht, waterdicht, fijnkorrelig te maken en een scherp contrastuitstraling te vormen.


ModelHW6793P
Techniekgepolijst/ mat
Grootte600x600mm /600x1200 mm
Waterabsorptielager dan 0,5%


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles


  

De waterabsorptie van keramische of keramische vloertegels is meestal veel lager, en de waterabsorptie snelheid is minder dan 0,5% in vergelijking met de keramische tegels die ze bevriezen of bevriezen. Wanneer een bepaalde laag silica in de vloeibare vorm wordt aangebracht op de verglaasde tegel, wordt een gepolijste verglaasde tegel geproduceerd, die de poriën of glazuurvlakken op het oppervlak van de tegel blokkeert, waardoor de tegel glad en glad wordt. Nadat het geglazuurde materiaal op de geglazuurde tegels is aangebracht, worden deze tegels verglaasde vloertegels genoemd.marble floor tile

Hot Tags: verglaasde vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like