Prijs van verglaasde tegels

Als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van vloertegels in China, bieden wij verglaasde tegels prijs met een goedkope prijs. Voel je vrij om groothandelskortingsproducten uit onze fabriek te kopen.

Productdetails

De prijs van verglaasde tegels kan de binnenruimte aantrekken, net zo prachtig als de buitenmuren.

Verglaasde tegels zijn bestand tegen druk en kunnen vervolgens binnenshuis worden gebruikt alsof ze buiten zijn, op daken, in kinderdagverblijven en zelfs in keukenborden.

De vloer is nog steeds de beste manier om verglaasde tegels prijs te gebruiken. Of het nu' s is voor de rustruimte, woonkamer, keuken of kamer, keramische tegels zijn de enige keuze voor iedereen.

ModelHW6444P
Techniekgepolijst / mat
Grootte600 x 600 mm
Waterabsorptieminder dan 0,5%


vitrified tiles price
De verglaasde tegels worden vervaardigd met behulp van een van de beste technieken die bekend staan ​​als de stofgeperste methode uit klei, waardoor de porseleinen tegel dicht, waterdicht, fijnkorrelig en gelijkmatig is, met een scherp gevormd uiterlijk.

De verglaasde tegels hebben meestal een aanzienlijk lagere wateropname, die ongeveer minder dan 0,5% is in vergelijking met de prijs van vloertegels, waardoor ze vorstbestendig of vorstbestendig zijn.marble floor tileHot Tags: verglaasde tegels prijs, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like