Rustiek huis vloertegels

Model : HBF005 / br> Afmeting : 600x600mm
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlaktebehandeling : Rustiek

Productdetails

Waarom stuur je je huis niet naar rustieke vloertegels? Rustieke vloertegels zien er niet alleen uit als echte natuursteen, maar hebben ook textuur. Deze rustieke vloertegels passen op je vloer en staan geweldig in elke badkamer, keuken of zelfs woonkamer. Hun levensechte stenen ontwerp is perfect voor het uitnodigen van natuurlijke trends in uw huis. Deze rustiek ogende tegelvloeren zijn gemaakt van porselein en kunnen in de hele binnenvloer worden gebruikt met een aangrijpend antislipoppervlak R10, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers en suites omdat de vloer nat en glad kan worden.

Product parameter

Model

HBF005

Grootte

600x600

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Materiaal

Porselein


Rustieke vloertegels keuken

Rustieke vloertegels keuken

Door deze modieuze rustieke vloertegels te introduceren, brengt u een geheel nieuwe look aan uw huis. De rustieke vloertegels zijn gemaakt van porselein en hebben een realistisch steeneffect met zes ontwerpen - zeer geschikt voor het introduceren van een natuurlijke uitstraling op muren of vloer. rustiek ogende tegelvloeren zijn licht van kleur en bestaan uit zachte neutrale tinten die ideaal zijn voor elke kamer in huis - van de keuken of badkamer tot de woonkamer. Ze zullen een nieuwe look van coole mode brengen in die saaie en eentonige muurruimte.

Deze rustieke tegels hebben een luxe mat effect en tonen lichtgewicht texturen en fossielen. Ze zijn zeer geschikt voor het injecteren van een natuurlijk uiterlijk in de wandruimte en hebben een zachte textuur. Zachte neutrale tinten creëren een rustige sfeer.

Deze minerale rustieke tegels voegen een beetje veiligheid toe aan de gladde badkamer- en keukenvloeren! De rustieke vloertegels zijn gemaakt van porselein, dus ze zijn zeer duurzaam; rustieke ideeën voor tegelvloeren hebben een indrukwekkende R10 antislipwaarde.Verpakking en verzending

rustieke vloertegels keuken (3)


Onze showroom

rustieke vloertegels keuken (2)

Onderzoek