Keramische tegel Warehouse vloertegels

Model: HA604U
Grootte: 600x600mm
Kleur: Zwart
Materiaal: Porselein
Dikte: 20mm
Water absorptie:<>

Productdetails

Vloeren voor keramische tegelmagazijn vloertegels gebruik zijn steeds diverser in termen van esthetiek en afwerking. Naast hun eigen specifieke kenmerken voldoen ze allemaal aan bepaalde basiseisen: keramische tegelvloer tegels moeten waterdicht, antislip, vorstbestendig en bestand tegen belastingen, weersomstandigheden, temperatuurveranderingen, schimmels en vlekken zijn. Dus de 20mm dikte indoor en outdoor tegels zijn erg pak gebruikt als keramische tegel Warehouse vloertegels.


Product beschrijving

Model

HA604U

Materiaal:

Porselein

Grootte:

600x600mm

Dikte:

20MM

Water absorptiesnelheid:

<>

Monster:

Gratis


ceramic tile warehouse floor tiles

Ceramic Tile Warehouse Floor Tiles

Omdat de 20mm dik porseleinen vloertegels vorstbestendig zijn, antislip, een sterke treksterkte hebben, langdurig zijn en geen onderhoud vereisen, verbeteren de rustieke vloertegels in de buitenlucht het leven in de open ruimte met perfecte oplossingen die zijn ontworpen voor het inrichten van de buiten in huis met een volledig

De vloertegels van 20 m dik porselein zijn ideaal voor het bestrating van buitenruimtes, zoals terrassen, veranda's, trappen, paden en opritten. De 20mm dik porseleinen vloertegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en verschillende tactiele afwerkingen. Ze kunnen op dekvloeren, grind, gras, zand of een verhoogde vloer worden geïnstalleerd.

 

Product inspectietile Inspection

Verpakking & Shipping

tile package


Hot Tags: keramische tegel Warehouse vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkope, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like