600 x 600 mm witte keramische vloertegel

Model: HM6902M
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,6±0,2 mm
Oppervlaktebehandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Een van de eerste dingen die we in onze master kamer makeover te pakken nodig waren de vloeren. Als je van de marmeren look hield, is deze witte keramische vloertegel erg goed. Stijlvolle en verfijnde witte keramische vloertegel zal transformeren interieureigenschappen. U deze kleur contrasteren met gedurfde functies voor een eigentijdse stijl in huizen. De wit geglazuurde keramische tegel zal een unieke look toe te voegen aan huis en zal ook accentueren licht en ruimte in de kamer, helpen om prachtige woon-en eetruimtes te creëren.


Productparameters

Model

HM6902M

Grootte

600x600 mm

Waterabsorptie

<>

Materiaal

Porselein


white ceramic floor tile in kitchen


  


Kajaria's grootse aanbod van prachtige keuken badkamer vloertegels zijn een lust voor het oog. De keuken badkamer vloertegels heeft de mogelijkheid om elke vlakte dimensie te transformeren naar een ultra-prachtige. De porseleinen keukenvloertegels zijn gemaakt met behulp van state-of-the-art technologie om ervoor te zorgen dat elke keuken vloertegel is van hoge kwaliteit. Onze witte porseleinen keukenvloertegels zijn een perfecte mix van verbluffende ontwerpen met aantrekkelijke kleuren en buitengewone afwerkingen. De grote collectie is gemaakt om tegemoet te komen aan de individuele stijlen en behoeften van onze klanten. Onze constante kwaliteitscontroles en ijverige werknemers zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit keramische tegel porseleintegel produceren.


Onze voordelen

Professioneel: Wij zijn professionele fabrikant van alle soorten keramische tegel producten, Onze belangrijkste producten zijn marmer, antieke tegels etc.
Kwaliteitscontrole: We zijn bezig met tegel ontwerp voor vele jaren en kan de beste kwaliteit te garanderen.
Ervaren Sales Team: Ons verkoopteam is ervaren en ze kennen ons product allemaal goed.
Over Prijs: wij bieden een zeer redelijke en concurrerende prijs voor u.

 Hot Tags: 600mm x 600mm Witte keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like