600 mm x 600 mm witte keramische vloertegel

Model : HM6902M
Afmeting : 600x600mm
Kleur : wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9,6 ± 0,2 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : <>

Productdetails

Een van de eerste dingen die we moesten aanpakken in onze make-over voor de masterruimte waren de vloeren. Als je van de marmeren look hield, is deze witte keramische vloertegel erg goed. Stijlvolle en verfijnde witte keramische vloertegels zullen de eigenschappen van het interieur transformeren. Je kunt deze kleur contrasteren met gedurfde functies voor een eigentijdse stijl in heel huizen. De witte geglazuurde keramische tegel voegt een unieke uitstraling aan huis toe en zal ook licht en ruimte in de kamer accentueren, waardoor prachtige woon- en eetgedeeltes worden gecreëerd.


Productomschrijving

Model

HM6902M

Grootte

600x600mm

Waterabsorptie

<>

Materiaal

Porseleinwitte keramische vloertegel in keuken

Kajaria's uitgebreide assortiment prachtige keukenvloertegels zijn een lust voor het oog. De vloertegels in de keuken badkamer kunnen elke eenvoudige dimensie omzetten in een ultra-prachtige dimensie. De porseleinen keukenvloertegels zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat elke keukenvloertegel van hoge kwaliteit is. Onze witte porseleinen keukenvloertegels zijn een perfecte mix van waanzinnige ontwerpen met aantrekkelijke kleuren en buitengewone afwerkingen. De grote collectie is gemaakt om tegemoet te komen aan de individuele stijlen en behoeften van onze klanten. Onze constante kwaliteitscontroles en ijverige medewerkers zorgen ervoor dat we de beste kwaliteit keramische tegels porseleinen tegels produceren.


Tentoonstelling

Tentoonstelling


Onze voordelen

Professioneel: wij zijn professionele fabrikant van alle soorten keramische tegels, onze belangrijkste producten zijn marmer, antieke tegels etc.

Kwaliteitscontrole: We zijn al vele jaren bezig met tegelontwerp en kunnen de beste kwaliteit garanderen.

Ervaren verkoopteam: ons verkoopteam is ervaren en ze kennen ons product allemaal goed.

Over prijs: wij bieden een zeer redelijke en concurrerende prijs voor u.
Onderzoek