Backsplash glasmozaïek tegel

backsplash glasmozaïek tegel 1. Productparameter 2. Producteigenschap Glasmozaïek is decoratieve materialen. Glasmozaïek is goed voor de gezondheid van mensen en wordt veel gebruikt in villa's, tuingebouwen, vakantiedorpen en andere openbare gebouwen. Glasmozaïek laat mensen voelen dat ze zijn teruggekeerd ...

Productdetails

Deze backsplash-glasmozaïektegel is een meesterwerk van contrasterende texturen en complementair, met een elegant arrangement van glazen vierkanten. Soepel glas en textuur, grijs, gradiëntgrijs, allemaal helpen om deze backsplash glasmozaïektegel elegant uniek te maken, zodat u een mooi, opvallend interieur kunt creëren dat een eigentijdse uitstraling behoudt.

Productparameter

Materiaal

Glas

Type

Glas mozaïek

Model

YQ1109

Mozaïekbladgrootte

300 * 300mm

Toepassing

Muur, badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken backsplash, etc.


Backsplash Glass Mosaic Tile (2)

Deze baksteenmozaïektegel repliceert de traditionele bakstenen muurstijl. Moderniseer je interieur met deze meesterlijke mozaïektegelbladen die verbluffende texturen en patronen met elkaar combineren tot een indrukwekkend effect. In dit mozaïek vind je glinsterende metallic-effecten, omdat het gouddraadversiering binnenin heeft. De uitzonderlijke stijl en kleur in de motieven en stijl van mozaïektegels geeft identiteit aan dit glanzende glazen tegelmozaïek en biedt verbluffende visuele resultaten. Het is een fantastische optie voor gebruik in zeer creatieve installaties voor zowel particuliere als commerciële plaatsen.


Kwaliteitscontrole

Backsplash glazen mozaïektegel (7)


certificaat

Backsplash Glass Mosaic Tile (6)


FAQ

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen om het volledig te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Kun je OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V. Kunt u gratis monsters verzenden?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de expresskosten te betalen. U kunt uw a / c als DHL opgeven, of u kunt uw koerier bellen om af te halen bij ons kantoor.


V. Waar is uw fabriek gevestigd? Hoe kom ik daar?
A: Onze fabriek is gevestigd in Foshan, en we kunnen een chauffeur regelen om u daar te krijgen.

V. Wat zijn de verschillen tussen keramiektegel en porseleintegel?
A: Wateropname van keramische tegels ≥ 3%, <0,5% is="">
Onderzoek