Gebroken glas mozaïek Art

Grootte: Speciaal gemaakt
Materiaal: Glas

Productdetails

Broken Glass Mosaic Art is een soort mozaïek muurschilderingen. Mozaïektegels worden veel gebruikt en de nieuwe mozaïekschilderijen worden nu veel gebruikt in wanddecoratie en vloerdecoratie. De gebroken glasmozaïekkunst toont de luxe van het gebouw.


Productparameter

Type

Glas mozaïek

Materiaal

Glas

Mozaïek vorm

Vierkant glasmozaïek;

Grootte mozaïek-chip

10 * 10 mm; 15 * 15 mm; 20 * 20 mm; 23 * 23 mm; 25 * 25 mm; 30 * 30 mm; 48 * 48 mm

Grootte

Speciaal gemaakt


Broken Glass Mosaic Art (1)


Mozaïektegels kunnen worden aangepast, ongeacht het patroon of de grootte, we kunnen het maken.


Omdat de mozaïekkleur van glastegels rijk is aan expressie, zijn de monolithische elementen klein en prachtig en kunnen ze worden gecombineerd in verschillende patronen om een ​​goed visueel effect te bereiken. Daarom zijn de mozaïek tegelpatronen ook geschikt voor de decoratie van fonteinen, zwembaden, bars, danszalen, stadions en parken. Tegelijkertijd wordt het vanwege zijn uitstekende antislipprestaties ook vaak gebruikt voor vloerdecoratie in badkamers, baden, balkons, restaurants en woonkamers. Er wordt met name op gewezen dat het muurschilderingen van glasmozaïek zijn voor grote openbare evenementenlocaties, die de artistieke charme van ontwerpen voor mozaïektegels kunnen weergeven en avant-garde kunnen worden.


FAQ

V 1: wat is uw MOQ?
A 1: als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is de 1 * 20 huisarts de basishoeveelheid.
V 2: wat voor soort pakket heb je?
A 2: neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,
V 3: kunt u OEM voor ons maken?
A 3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.
V 4: kunt u gratis monsters sturen?
A 4: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: gebroken glasmozaïek kunst, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like