Glasmozaïek kunstideeën

glasmozaïek kunstideeën 1. Productparameter 2. Productkenmerk Glasmozaïek kunstideeën Glasmozaïek is decoratieve materialen. Ze zijn goed voor de gezondheid van mensen en worden veel gebruikt in villa's, tuingebouwen, vakantiedorpen en andere openbare gebouwen. Glasmozaïek geeft mensen het gevoel dat ze ...

Productdetails

Dit Hexagon glasmozaïek kunstideeën is gemaakt van zwart zeshoekig glas met een matte en glanzende mix, wat zorgt voor een sensationele verrassing.
Sinds een paar jaar zijn tegels met zeshoekige vorm een van de belangrijkste trends in het ontwerpen van tegels. Een ongewoon patroon vergelijkbaar met een honingraat zorgt ervoor dat zeshoekig tegelmozaïek er vers en individueel uitziet, maar dit is niet het enige voordeel. De zeshoekige vorm maakt spelen met combo's van tonen en het toepassen van verschillende tonen in huisdecoratie mogelijk, terwijl ideeën voor glasmozaïekkunst een goede keuze zijn voor zowel grote als compacte gebouwen, omdat het fractionele ontwerp het gebied niet overbelast. Een materiaal, schema, vorm, kleur en grootte van de zeshoeken in de lay-out van deze zwarte glazen mozaïektegel is zeer zorgvuldig uitgekozen voor het creëren van een speciale look die u creatief kunt combineren in verschillende instellingen.

Product parameter

Materiaal

Glas

Type

Glas mozaïek

Model

YQ1119

Mozaïek vel grootte

300 * 300mm

Toepassing

badkamer muur / slaapkamer muur / tv achtergrond / keuken backplash

201803121404547741514

Deze unieke backsplash van zwart mozaïekglas is ideaal voor moderne keuken en badkamer. Het lichtzwarte geeft deze mozaïektegelontwerpen een prachtige diepte en een unieke kwaliteit. zwarte mozaïektegel is strak, gemakkelijk schoon te maken, verfijnd. Het glastegelmozaïek in dit blad is gemonteerd op een gaas waardoor een eenvoudige installatie mogelijk is.


Aanbevolen product

OP ~ _Z} XZSGZUC8J) $ J) U8 {2


Kwaliteitscontrole

201803121402156003468


Verpakking en verzending

201803121402047140701FAQ

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Kunt u OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V. Kunt u gratis monsters sturen?
A. Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Onderzoek