Royal Blue Mozaïektegel

Model : py039
Chipgrootte: 15x15 mm
Geschatte grootte : 300x300 mm
Kleur : blauw
Materiaal : glas
Dikte : 4/6/8 mm
Oppervlaktebehandeling : glanzend

Productdetails

Hemelse koningsblauwe mozaïektegel kan sommige dingen voor elke kamer bieden. We hebben zorgvuldig honderden vormen, stijlen en tinten gepland, zodat je altijd de perfecte mozaïekwandtegel voor elk doel kunt vinden. Luxe blauwe glazen mozaïektegels zijn de directe keuze voor uw zwembad. Als u kleine mozaïektegels kiest voor keuken backsplash of badkamer, probeer dan deze blauwe mozaïektegel. Onze mooie blauwe tegelserie omvat een verscheidenheid aan materialen: glas, keramiek en zelfs natuursteen.


Productparameter

Model

py039

Kleur

Blauw

Materiaal

Glas

Dikte

06/04 / 8mm

Chipgrootte

15 * 15mm

Geschatte grootte

300x300mm

Oppervlakteafwerking

Glanzend

Pakket

Kartons en triplexpallet

Toepassing

Zowel muur als vloer


blue mosaic tile kitchen


Naast esthetische kenmerken, heeft deze blauwe glazen mozaïektegel ook duurzaamheid. Het heeft uithoudingsvermogen. Het heeft een zeer lage waterabsorptie, kan schade, verlies van schoonheid voorkomen en is functioneel. Deze gladde blauwe glazen mozaïektegel is gemakkelijk bestand tegen de druk van elke badmaat, biedt badweerstand en veiligheid. Bovendien voorkomt de glazen schaal effectief de groei van micro-organismen en andere micro-organismen, waardoor wordt voldaan aan hygiënische en hygiënische normen. Naast zijn praktische kenmerken, zijn deze blauwe wandtegels opmerkelijk vanwege de elegante lay-out die wordt benadrukt door de vormselectie.


Functies en voordelen

1. Geschikt voor binnen en buiten muren, zwembaden en ga zo maar door,

2. hoge kwaliteit met een redelijke prijs,

3. milieu en energiebesparende,

4. eenvoudige installatie,

5. gemakkelijk schoon en onderhouden, wasbaar en duurzaam,

6. hoge en lage temperatuur weerstand,

7. stofdicht en de kleur vervagen nooit,

8. zuurbestendig en alkali-proof,

9.Sticked zeer stevig en vermijd het stuk afgaan,

10. Beschikbaar in verschillende kleuren, maten, vormen en originele ontwerpen,

11.Alle producten kunnen op uw verzoek worden aangepast.


SERVICE & BELOFTE

1) .Prijs

HANSE stelde kwaliteit als eerste overweging. Misschien kunnen we niet de laagste prijs in de markt zijn. Maar we proberen gebruikers altijd het meest kosteneffectieve product te bieden. Wilde speculatie en slordige gebeuren nooit met HANSE.

2) .Communication

Efficiënte communicatie is de meest basiseisen van HANSE. Er zijn veel manieren om contact met ons op te nemen. Ongeacht op welke manier dan ook, wij zullen u binnen 16 uur op werktijd antwoorden. We denken altijd vooruit en stellen uw zorgen gerust. Vanaf het begin van de productie tot het vertrek van het dok, zullen we u per e-mail informeren over de gedetailleerde situatie van elke stap. Na het produceren, zullen wij u de duidelijke foto's bezorgen. We beloven dat u de voortgang van het omgaan met ons zult kennen.

3) .Quality

Niemand hoop dat wat ze kopen niet is wat ze willen. HANSE hecht veel belang aan de kwaliteitscontrole van producten. We houden de levertijd en zorgen tegelijkertijd voor de productkwaliteit.

4) Verpakking

Veel kopers en verkopers negeren het belang van verpakking. HANSE nooit. Met jarenlange ervaring, behalve om de kwaliteit van de verpakking te waarborgen, passen we de grootte van de verpakking nog steeds aan om de containerruimte te besparen. Dus het bespaart de zeevracht en de productkosten op een of andere manier voor u.

5). Levertijd

In de voortdurend veranderende internationale markt ligt het belang voor just-in-time levering voor de hand. HANSE leert de lessen uit het verleden en is veel volwassener in het beheersen van de levertijd. We volgen de levertijd op het contract strikt op het uitgangspunt van kwaliteitsborging.

6) .Damage

Het product kan beschadigd raken door stoten tijdens langdurig transport. HANSE garanderen dat zolang het onze plicht voor de schade is, de producten snel of de volgende verzending opnieuw zullen worden uitgegeven volgens de onderhandelingen met de klant. We zullen ons best doen om verliezen voor klanten te verminderen.

7) .Responsibility

HANSE vereist dat iedereen in het bedrijf doordrongen is van een gevoel van verantwoordelijkheid voor klanten en enthousiast is over onze producten. We respecteren elke klant, zonder uw steun, hebben ons vandaag niet. We zullen aandringen op ons bedrijfsconcept, net zoals u ons voortdurend steunt. Ik hoop dat jij en ik een mooie toekomst tegemoet gaan.

Hot Tags: Royal Blue Mosaic Tile, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like