Royal Blue mozaïektegel

Model: py039
Chip grootte: 15x15mm
Ongeveer grootte: 300x300mm
Kleur: Blauw
Materiaal: Glas
Dikte: 4/6/8 mm
Oppervlakte behandeling: Glanzend

Productdetails

Hemelse koningsblauwe mozaïektegels kunnen voor elke kamer een aantal dingen bieden. We hebben honderden vormen, stijlen en tinten zorgvuldig gepland, zodat u altijd de perfecte mozaïek wandtegel voor elk doel kunt vinden. Luxe blauwe glazen mozaïektegels zijn de directe keuze voor uw zwembad.Als u kleine mozaïektegels kiest voor de keukenachterwand of badkamer, probeer dan deze blauwe mozaïektegel. Onze mooie blauwe tegelserie omvat een verscheidenheid aan materialen: glas, keramiek en zelfs natuursteen.


Productparameter

Model

py039

Kleur

Blauw

Materiaal

Glas

Dikte

4/6/8 mm

Chipsize

15 * 15 mm

Geschatte grootte

300x300mm

Oppervlakteafwerking

Glanzend

Pakket

Kartonnen dozen en multiplexpallet

Toepassing

Zowel muur als vloer


blue mosaic tile kitchenNaast esthetische kenmerken heeft deze blauwe glasmozaïek tegel ook duurzaamheid. Het heeft uithoudingsvermogen. Het heeft een zeer lage wateropname, kan schade, verlies van schoonheid voorkomen en is functioneel. Deze gladde blauwe glazen mozaïektegel is gemakkelijk bestand tegen de druk van elke badkamerafmeting en biedt badweerstand en veiligheid. Bovendien voorkomt de glazen schaal op effectieve wijze de groei van micro-organismen en andere micro-organismen, waardoor het voldoet aan de hygiënische en hygiënische normen. Naast de praktische eigenschappen vallen deze blauwe wandtegels op door hun elegante lay-out, benadrukt door hun vormkeuze.


Kenmerken GG-versterker; Voordelen

1. geschikt voor binnen- en buitenmuren, zwembaden enzovoort,

2. hoge kwaliteit met een redelijke prijs,

3. milieuvriendelijke GG-amp; Energiebesparend,

4. eenvoudige installatie,

5. gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wasbaar en duurzaam,

6. hoge en lage temperatuur weerstand,

7. stofdicht en de kleur vervaagt nooit,

8. zuurbestendig en alkalibestendig,

9. heel stevig vastgemaakt en vermijd dat het stuk eraf gaat,

10. verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten, vormen en originele ontwerpen,

11. Alle producten kunnen op uw verzoek worden aangepast.


SERVICE& BELOFTE

1). Prijs

Bij HANSE stond kwaliteit voorop. Misschien kunnen we niet de laagste prijs in de markt zijn. Maar we proberen gebruikers altijd het meest kosteneffectieve product te bieden. Wilde speculaties en slordige speculaties gebeuren HANSE nooit.

2). Communicatie

Efficiënte communicatie is de basisvereiste van HANSE&# 39. Er zijn veel manieren om met ons in contact te komen. Ongeacht op welke manier of wanneer dan ook, we zullen u binnen 16 uur antwoorden over werktijd. We denken altijd vooruit en stellen uw piekeraars gerust. Vanaf het begin van de productie tot het vertrek van het dok zullen we u per e-mail de gedetailleerde situatie van elke stap informeren. Nadat we klaar zijn met produceren, zullen we u de duidelijke foto's bezorgen. We beloven u dat u de voortgang van de samenwerking met ons zult kennen.

3) .Kwaliteit

Niemand hoopt dat wat ze kopen niet is wat ze willen. HANSE hecht veel belang aan de kwaliteitscontrole van producten. We houden de levertijd aan en garanderen tegelijkertijd de productkwaliteit.

4). Verpakking

Veel kopers en verkopers negeren het belang van verpakking. HANSE nooit. Met vele jaren ervaring, behalve om de kwaliteit van de verpakking te waarborgen, passen we nog steeds de grootte van de verpakking aan om de ruimte van de container te besparen. Het bespaart dus de zeevracht en de productkosten in een bepaalde betekenis voor u.

5) .Levertijd

In de constant veranderende internationale markt is het belang van just-in-time levering duidelijk. Door de lessen uit het verleden te leren, is HANSE veel volwassener in het beheersen van de levertijd. We volgen de levertijd op het contract strikt op basis van kwaliteitsborging.

6). Schade

Het product kan beschadigd raken door stoten tijdens langdurig transport. HANSE garandeert dat, zolang het onze plicht is voor de schade, de producten binnenkort of de volgende verzending opnieuw zal verzenden in overeenstemming met de onderhandeling met de klant. We zullen proberen de verliezen voor klanten zo goed mogelijk te beperken.

7). Verantwoordelijkheid

HANSE vereist dat iedereen in het bedrijf wordt doordrongen van verantwoordelijkheidsgevoel voor klanten en enthousiast is over onze producten. We respecteren elke klant, zonder uw steun, hebben ons vandaag niet. We zullen aandringen op ons bedrijfsconcept, net zoals u ons voortdurend steunt. Ik hoop dat jij en ik een mooie toekomst tegemoet gaan.

Hot Tags: Royal Blue Mosaic Tile, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like