Glazen keukentegels

Model : HSJ013
Velformaat: 300x300mm
Chipgrootte : 20x20mm
Dikte : 8 mm
Materiaal : glas

Productdetails

Met duizenden prachtige glazen keukentegels om uit te kiezen, maar nu kiezen steeds meer mensen voor glazen mozaïektegels in de keuken. Voor veel mensen is de tegel backsplash in de keuken de enige plek waar ze zichzelf een beetje eigenzinnigheid toestaan: de bloei van een glazen mozaïek wandtegel of een uitbarsting van briljante kleur. Kiezen voor glazen keukentegels heeft ook de capaciteit om een goed verlichte keuken groter te laten lijken dan hij in werkelijkheid is, perfect voor kleine ruimtes die zich opener kunnen voelen. De lichtreflectie benadrukt de openheid van de ruimte, zelfs in gebieden die eerder gesloten en donker aanvoelden.

Productomschrijving

Model

HSJ013

Papier grootte

300 * 300mm

Chipgrootte

20 * 20mm

Dikte

8 mm

Type

Glas mozaïek

Vorm

Vierkant

Betaalvoorwaarden

T / T, 30% voor aanbetaling saldo moet vóór verzending worden betaald

Aflevertijd

3-30 dagen (afhankelijk van hoeveelheid)

Verpakkingsmateriaal

1. Binnen de doos, tussen zeer twee stukken met plastic film voor gepolijst glastegel, werden de platen met gaas gemonteerd.

2. Andere verpakking: zeewaardige houten pallet, uitroken


Glass Kitchen Tiles

Glass Kitchen Tiles

Deze zeer unieke backsplash van blauwe mozaïektegels is ideaal voor moderne, elegante backsplash-ideeën. Deze blauwe glasmozaïektegel is een nieuw design-geglazuurd glasmozaïek, dat van waterdruppeltjes houdt.


keukenmozaïektegel hoeft geen moeizaam onderhoud en onderhoud van uw kant te vereisen. Ze vegen snel schoon met slechts een paar vegen van een relatief vochtige doek, houden ze ongeschonden voor de levensduur van uw keuken en houden goed stand onder de slijtage van dagelijks gebruik.
Backsplash in de keuken met mozaïektegels is ook bestand tegen water, hitte en vlekken, dus het is perfect voor koks die de neiging hebben om een puinhoop te maken wanneer ze maaltijden bereiden. De veelzijdigheid in termen van zowel ontwerp als functionaliteit maakt het een ideale keuze voor elke huiseigenaar.Vergelijkbare producten

Glazen keukentegels (5)

Glazen keukentegels (6)Inspectie

Glazen keukentegels (2)

Van snijden tot monteren, de werknemer is allemaal goed op de hoogte van de normen. ze maken de massaproductie volgens het bevestigde monster en verwijderen alle ongekwalificeerde chips en onze QC-crew zorgt voor de goede kwaliteit.

glazen keukentegels (2)

PC voor pc controleren

Per pc controleren van eindproducten volgens de eisen van de klant. Defecte exemplaren worden herzien voordat ze worden ingepakt.


Verpakking en verzending

Glazen keukentegels (3)


Ons team

 Glazen keukentegels (4)

FAQ

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mixen van vracht in één container?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Kunt u OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V. Kunt u gratis monsters sturen?
A. Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.Hot Tags: glazen keukentegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like