Glazen keukentegels

glazen keukentegels 1. Productomschrijving We zijn professioneel productie de glasmozaïek, metalen mozaïek (rvs metalen mozaïek, aluminium metalen mozaïek, koperen metalen mozaïek), metalen mix steen mozaïek, glas in lood mozaïek, kristal glasmozaïek, goud glas mozaïek, metalen meng kristalglas ...

Productdetails

Met duizenden prachtige glazen keukentegels om uit te kiezen, maar nu kiezen steeds meer mensen voor glazen mozaïektegels in de keuken. Voor veel mensen is de tegenspacht in de keuken de enige plek waar ze zichzelf een beetje eigenzinnig laten: de bloei van een glazen wandtegel met mozaïek of een barst van briljante kleuren. Kiezen voor een glazen keukentegel heeft ook het vermogen om een goed verlichte keuken groter te laten lijken dan hij in werkelijkheid is, perfect voor kleine ruimtes die kunnen gebruiken om zich meer open te voelen. De lichtreflectie benadrukt de openheid van de ruimte, zelfs in gebieden die eerder eerder afgesloten en donker voelden.

Productomschrijving

Type

Glas mozaïek

Papier grootte

300 * 300mm

Chipgrootte

20 * 20mm

Dikte

8 mm

Model

HSJ013

Vorm

Vierkant

Betaalvoorwaarden

T / T, 30% voor aanbetaling saldo moet worden betaald voor verzending

Aflevertijd

3-30 dagen (afhankelijk van de hoeveelheid)

Verpakkingsmateriaal

1. In de doos, tussen twee stukken met plastic folie voor gepolijste glastegels, zijn de bladen met gaas bevestigd.

2. Andere verpakking: zeewaardig houten pallet, ontsmet

Glazen keukentegels (1)

Deze zeer unieke blauwe backsplash in mozaïektegels is ideaal voor moderne, elegante backsplash-ideeën. Deze blauwe glazen mozaïektegel is een nieuw design-geglazuurd glasmozaïek, dat van waterdruppeltjes houdt.


keuken mozaïektegels hoeven geen omslachtig onderhoud en onderhoud van uw kant te vereisen. Ze vegen snel schoon met slechts een paar veegjes van een relatief vochtige doek, houden ze smetteloos voor de levensduur van je keuken en houden ze goed onder de slijtage van het dagelijks gebruik.
mozaïek tegel keuken backsplash is ook water-, warmte- en vlekbestendig, dus het is perfect voor koks die de neiging hebben om een puinhoop te maken bij het bereiden van maaltijden. Zijn veelzijdigheid qua ontwerp en functionaliteit maakt het een ideale keuze voor elke huiseigenaar.Vergelijkbare producten

Glazen keukentegels (5)

Glazen keukentegels (6)Inspectie

Glazen keukentegels (2)

Van knippen tot monteren, de arbeider is zich terdege bewust van de normen. ze maken de massaproductie volgens het bevestigde monster en verwijderen alle ongeschikte chips en onze QC-crew zorgt voor de goede kwaliteit.

glazen keukentegels (2)

Pc door pc controleren

Controle van pc op pc van afgewerkte producten volgens de eisen van de klant. Defecte exemplaren worden herzien voordat ze worden verpakt.


Verpakking en verzending

Glazen keukentegels (3)


Ons team

 Glazen keukentegels (4)

FAQ

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal Pakket, Klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen om het volledig te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Kun je OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V. Kunt u gratis monsters verzenden?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de expresskosten te betalen. U kunt uw a / c als DHL opgeven, of u kunt uw koerier bellen om af te halen bij ons kantoor.Onderzoek