Grijze mozaïektegel

Model : AB-003
Grootte : 300 * 300 mm
Materiaal : glas

Productdetails

Deze willekeurige grijze mozaïektegel repliceert de oude spiegelwandstructuur en creëert een interessant contrast tussen het klassieke "spiegelpatroon" en het glasmateriaal. Het weerspiegelt een belangrijke trend in de markt en stimuleert de ontwikkeling en het gebruik van buitengewone ontwerpconcepten. Wanneer de lay-out van de mozaïekwandtegel alleen door vorm en structuur wordt gerepliceerd, creëert het volledig verschillende stijlen voor moderne instellingen. De ongebruikelijke kleur en stijl in grijs mozaïektegelontwerp zorgen voor een uniek visueel effect op deze glanzende willekeurige spiegelmozaïektegel.

Krijg ideeën over de selectie van grijze glazen mozaïektegels voor keerschotten, douches en wandontwerpprojecten in de keuken.


Product parameter

Model

AB-003

Materiaal

Glas

Papier grootte

300 * 300mm

Toepassing

badkamer, slaapkamer, woonkamer, backsplash, hotel, villa, etc.


Gray Mosaic Tile

Gray Mosaic Tile

Deze glanzende, onderscheidende vorm van grijze mozaïektegels valt direct op door zijn ongewone mozaïekpatroon in plaats van kleur. De unieke vorm is zeer geschikt voor het maken van originele mozaïekapparaten, die op grote en kleine plaatsen worden aangepast. Het kan ontwerpfouten vrij verbergen of de voordelen van verschillende gebieden benadrukken, alleen omdat de vorm het volume kan verhogen, wanneer het wordt gebruikt, heeft het humor en smaak.

Elk glanzend grijs glasmozaïek tegelontwerp past perfect bij andere tegels om een samenhangend geheel te creëren voor uw keukenachterwand, badkamermuur of elke andere plaats waar u prachtige tegelontwerpen wilt maken. mozaïektegels van helder glas zijn duurzaam en geschikt voor residentieel en commercieel gebruik. Of u nu een rokerige grijze openbare badkamer wilt ontwerpen of uw eigen keuken wilt leggen, u zult het effect van deze elegante wandtegel van mozaïek waarderen.


aangeraden producten

grijze mozaïektegel (12) grijze mozaïektegel (14) grijze mozaïektegel (13)

Glazen keukentegel Glazen wandtegels Glazen mozaïektegel badkamer


grijze mozaïektegel (15) grijze mozaïektegel (16) grijze mozaïektegel (17)

Grijze glazen mozaïektegel Grijze mozaïektegels Spiegelmozaïektegels

Kwaliteitscontrole

mosaic tile quality control


FAQ

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mixen van vracht in één container?

A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.Hot Tags: grijze mozaïektegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk