Groene glasmozaïektegel

Model : PY040
Velformaat : 300 * 300 mm (aangepast)
Kleur : groen
Materiaal : glas

Productdetails

Verander uw interieurontwerp met de groene glasmozaïektegel die wij leveren. Versier je huis. Op zoek naar ideeën voor decoratie? We raden u aan om wat persoonlijkheid in interieurdecoratie te hebben. Als groen bijvoorbeeld je favoriete kleur is, gebruik je groene glasmozaïektegel om het in de muurruimte te injecteren. We hebben een aantal geweldige ontwerpen om uit te kiezen, waaronder modieuze en opvallende mozaïeken met gemengde kleuren. Als je niet bang bent om een beetje te provoceren, probeer dan onze high-end designer brick-serie. Gebruik deze kleurmozaïektegels om badkamerwanden of keukenplattegronden te maken.


Product parameter

Materiaal

Glas

Model

PY040

Vorm

Plein

Papier grootte

300 * 300mm

Toepassing

Wand, plafond, badkamer, slaapkamer, woonkamer, backsplash, hotel, villa, etc.


Green Glass Mosaic Tile

Green Glass Mosaic Tile

Deze groene mozaïektegels trekken de belangstelling van ontwerpers vanwege het unieke ontwerp en het aanpasbare gebruik. Het presenteert een uniek boomeffect, waardoor mensen een indrukwekkender gevoel krijgen. Deze ongebruikelijke visuele illusie kan een unieke attractie creëren in elke omgeving, met enkele prachtige natuurlijke elementen in de moderuimte.

Deze glanzende vierkante mozaïektegels bestaan uit compacte vierkante chips en zijn een uitstekende illustratie van de nieuwste stijlen en ontwerpen in traditionele patronen. Deze vierkante lay-out is sinds de oudheid ongewijzigd gebleven en wordt alom geliefd bij hedendaagse creatieve ontwerpers vanwege het gemak. Hoewel het gebruik van gedurfdere vormen meestal beperkt is tot het creëren van een aantrekkelijke focus, kan het ontwerp en de stijl van glasmozaïek tegelplaten enorme achtergronden en compacte belangrijke details verbeteren, waardoor veel verschillende creatieve mixen perfect worden gemengd.

Technische eigenschappen:

1) Wateropname: geen

2) Thermische schok: bestand

3) Chemische aantasting: resistent

4) Kleurbestendigheid tegen vervagen: resistent

Kleur optioneel

groen glasmozaïek tegel (3)

groen glasmozaïek tegel (4)

Product proces

glass mosaic tile product process


FAQ

Q1: Wat is uw tijd om monsters te maken?

Normaal gesproken bereiden we een monster 3-5 dagen tijd voor.

Q2: wat is uw levertijd?

Voor productietijd nemen we meestal ongeveer twee weken om de producten na aanbetaling af te werken.

Q3: Wat is uw verzendhaven?

Wij verzenden producten naar de havens in FOSHAN / Guangzhou / Shenzhen, aangezien wij ons in de provincie Guangdong bevinden. Ook verzenden we de goederen binnen FOSHAN als u veel verschillende producten hebt gecombineerd om te laden. Bovendien hebben we een ruim magazijn dat kopers de container kunnen sturen om te laden. Als u andere goederen wilt laden met onze producten, kunnen die goederen enkele dagen eerder naar ons magazijn worden overgebracht. Ze worden gratis bewaard, maar niet lang.

Q4: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

Wij accepteren 30% TT vooraf, 70% op de dag van laden.

Q5: hoe zit het met de monsters?

We kunnen het monster verzenden met vrachtkosten voor rekening van kopers.

Q6: Hoe kan ik de mozaïektegels installeren?

Voor de installatie raden wij u aan om niet-zandige lijm te gebruiken en voor goud verijdeld glas raden we aan om neutrale Ph-waarde lijm te gebruiken.


Hot Tags: groen glas mozaïektegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like