Spiegel Mozaïektegels

Model : f2x-1
Velformaat: 300x300mm
Materiaal : glas
Dikte : 4/6/8 mm

Productdetails

In huisdecoratie zien we vaak glastegelmozaïek, vooral in de badkamer en keuken. glazen tegelmozaïek is een leuk ornament, en de Mirror Mosaic Tiles is er een van. Als we de Mirror Mosaic Tiles gebruiken tijdens de decoratie, geloof ik dat er een andere stijl zal zijn.

Product parameter

Model
F2X-1

Materiaal

Glas

Papier grootte

300 * 300mm

Dikte

06/04 / 8mm

Aflevertijd

25 dagen vanaf storting als de hoeveelheid dan een grote container is

Betalingstermijn

30% aanbetaling en saldo worden betaald vóór het laden

 

Mirror Mosaic Tiles

Mirror Mosaic Tiles

Mirror Mosaic Tiles

mozaïek spiegeltegels voor badkamers

Over het algemeen is de badkamer relatief klein, het gebruik van glasmozaïekspiegel kan de ruimte vergroten, de bestrating van glasmozaïekspiegel bedekt de hele badkamer en heeft ook een visuele impact


mozaïek spiegeltegels voor keukens

Een andere speciale zone met hoge exploitatie-eisen is het werkgebied van de keuken. Glasmozaïek spiegel kan goed worden gecombineerd met chroom, dat vaak aanwezig is in huishoudelijke apparaten en kranen. Bovendien ziet elk huishouditem er dankzij het gespiegelde oppervlak van de plint er vrij natuurlijk uit.
Het is belangrijk op te merken dat de spiegelmozaïektegels een goede beslissing zijn als u een open keuken met een woonkamer of eethoek wilt verenigen. Het geeft de hele ruimte een verfijnder en completer beeld.


Ook spiegel van glasmozaïek die wordt gebruikt in zakenclubs, discoballrooms, ijsbanen, bars, clubs, enz., Vooral in de donkere omgeving van de nacht en bij het aanbrengen van binnenmuren en vloeren, is het lichteffect prominenter aanwezig.


 

certificaat

mosaic tiles certification


FAQ


Vraag: Hoe zit het met u Betalingsvoorwaarden?
A: 30% aanbetaling om goederen voor te bereiden, 70% saldo is betaalbaar vóór verzending.

Vraag: Kan ik eerst een voorbeeld krijgen? En hoe wordt het opgeladen?
A: Ja, gratis monsters in klein formaat zijn beschikbaar met vrachtverzameling of prepaid, DHL / TNT / Fedex-accountnummer of een online betaling uitvoeren beide OK

Vraag: Kunt u OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

"V. Kunt u gratis monsters sturen?
A. Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen. "

 


Hot Tags: spiegel mozaïektegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like