Grijze keramische tegel die eruitziet als hout

Model: HMF1230
Grootte: 200x1000mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 10 ± 0,3 mm
Waterabsorptie: 1-3%

Productdetails

Een serie duurzame keramische panelen, dezegrijze keramische tegel die eruitziet als hout, kan een opmerkelijke natuurlijke charme in uw muren en vloeroppervlak brengen! Kies uit de koude en donkere tinten en beslis of je een vierkante hoek-look wilt creëren of dat je een meeslepende visgraat-display wilt samenstellen!

Deze grijze keramische tegel die eruitziet als hout. Zoals de naam al aangeeft, zijn ze ontworpen met realistische houteffecten en zijn ze zeer geschikt om een ​​rustgevende naturalistische basis te creëren in badkamers, keukens, woonruimtes of gangen. Ze zijn gemaakt van keramiek en hebben een mat effect.


Productparameter

Model

HMF1230

Materiaal

Keramiek

Grootte

200x1000mm

Dikte

10 ± 0,3 mm

Waterabsorptie

1-3%


Grey Ceramic Tile That Looks Like Wood

Grey Ceramic Tile That Looks Like WoodGebruik een badkamer met grijze houten tegels om van uw interieurdecoratie een eenvoudig gevoel van landelijke woning in het bos te maken. De krakende en antieke details van deze badkamer met grijze houten tegels creëren een fascinerend gevoel van oudheid. De spijkerkop is gedecoreerd met gestructureerde houtnerf, wat een gevoel van realiteit toevoegt aan de lichtheid en zilverachtige bries van deze grijze keramiektegel met houtlook.

Gebruik grijze keramiektegels met houtlook om van je kamer of gang een unieke ruimte te maken. Deze high-end realistische grijze houten tegelkeuken is verfijnd van duurzaam keramiek, met een verscheidenheid aan bruine tinten, waardoor een textuur ontstaat. Het gebruik van deze houten tegel om een ​​moderne sfeer te creëren, zacht licht is zeer geschikt.
Hot Tags: grijze keramische tegel die op hout lijkt, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like