Grijze vloertegels

Model: HB6308
Grootte: 600x600mm, 800x800mm, kan aanpasbaar zijn
Dikte: 9,5 mm
Materiaal: Porselein
Kleur: Grijs
Oppervlaktebehandeling: Volledig gepolijst geglazuurd
Waterabsorptie:<>

Productdetails

1.Productomschrijving

Model

HB6308

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm, 800x800mm, kan aanpasbaar zijn

Waterabsorptie

<>

Dikte

9,5 mm


De voordelen van de volledig gepolijste beglaasde tegel

De voordelen van de volledige gepolijste geglazuurde tegel, zoals het oppervlak is glad en helder, de kleur is symmetrisch, het patroon is kleurrijk, zeer persoonlijk ontwerp, kan een verscheidenheid aan woondecoratie. Ten tweede, het patroon van de volledig gepolijste geglazuurde tegel ziet er zeer delicaat en uniek, met geen ruw gevoel en een verscheidenheid aan kleuren. Een zeer belangrijk kenmerk is de lange levensduur van het gebruik, omdat het geglazuurde oppervlak van het volledig gepolijste geglazuurde tegeloppervlak dikker is en bestand is tegen slijtvastheid.

 

1. Kleurrijke en heldere textuur, kunnen deze patronen duidelijk worden gezien.

2. Voel je beter: het keramische tegeloppervlak heeft geen prominente plaats, en meer glad, de glans is beter, en hebben het stereo-gevoel.

3. Goede antifouling vermogen: gebruik vaatdoek heimelijk een doekje, keramische tegel uiterlijk is helder en zich te ontdoen van weer, besmirch niet doordringen keramische tegel verschijning.

4. Sterke anti-druk prestaties, de levensduur van keramische tegels is opgelost.

 

  

2. Productafbeeldingen

grey floor tiles

full polished glazed porcelain floor tile

grey glazed polished floor tiles3.Packing&Shipping


Grootte(mm)

Dikte(mm)

PCS/BOX

M²/PCS

KG/DOZEN

DOZEN/PALLET

300x600

9

8

1.44

25

48

400x400

9

8

1.28

28

56

500x500

9

4

1.44

27.5

36

600x600

9

5

1.8

34

32glazed polished floor tiles packing shipping

 

 

4. Buitenlandse techniek

glazed polished floor tiles for foreign engineering

 

5. Wat zijn de onderhoudsmethoden voor volledig geglazuurde tegels?

1, dagelijkse reiniging

Om de volledig gepolijste glazen tegels te behouden, moeten we eerst aandacht besteden aan de dagelijkse reiniging. Probeer te voorkomen dat het gebruik van natte dweilen en droge dweilen, die kan voorkomen dat schimmel verschijnen als gevolg van vocht. Als het vuile gebied groot is, kunnen we ervoor kiezen om het wasmiddel te gebruiken, maar vergeet niet dat de hoeveelheid wasmiddel minder moet zijn om te voorkomen dat de binnenkant van de tegel wordt aangetast.

2, u gebruik maken van zeepwater

Om een volledig gepolijste geglazuurde tegel te behouden, u ook zeepwater gebruiken om vuil te verwijderen. Dit maakt de tegels meer schoon en helder, maar ook mooi. Echter, na het gebruik van zeepwater, moet u het drogen met een droge handdoek om te voorkomen dat water vlekken van het invoeren van het interieur van de tegel.

3, borstel waterdicht middel

Om een goede gepolijste geglazuurde tegel te behouden, maar ook een laag waterdicht. Dit voorkomt niet alleen de groei van schimmel, maar houdt het ook helder. In de borstel waterdicht middel, u gebruik maken van een borstel.

4, Lichte krasbehandeling

Om de volledig gepolijste geglazuurde tegels te behouden, maar ook om kleine krassen te behandelen. Dit verlengt niet alleen effectief de levensduur, maar zorgt ook voor de esthetiek. Als het gebied van de tegel beschadigd is, kunnen we de professional vragen om aan de deur te komen voor reparatie.

 


Hot Tags: grijze vloertegels, keramische tegel keukenvloer, goedkope tegel, badkamer tegel, keramische tegel, vloertegel, porseleinen tegel, keukentegel

Onderzoek

You Might Also Like