Grijze porseleinen tegel lijkt op hout

Model : N6153093
Afmeting : 150x600mm
Kleur : grijs
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 mm
Wateropname : 6-8%

Productdetails

De grijze porseleinen tegel ziet eruit als hout met een organische uitstraling. Diepe tinten licht houtskool voor een realistisch effect en een scherp contrast tussen uw vloer en de rest van uw decor. Eigentijds met een vleugje rustiek, deze grijze porseleinen tegel ziet eruit alsof hout uw huis in een paleis verandert.


Productparameters

Naam

N6153093

Materiaal

keramisch

Grootte

150 x 600mm

Dikte

9,50 mm tegel

Waterabsorptie

6-8%

Grey Porcelain Tile Looks Like Wood

Grey Porcelain Tile Looks Like Wood


Maak elke ruimte aantrekkelijker met de keramische houttegel . Zachte grijstinten met subtiel wit en houtskoolkorrel voegen rustieke charme toe als een keramische tegel met grijze houtlook. Deze 9 "x 48" keramische houttegel biedt eenvoudige verzorging en duurzaamheid, terwijl het een natuurlijke uitstraling creëert in elke kamer. Versierd met een realistisch korrelpatroon, creëert deze matte vloertegels met houteffect een high-end look.

In plaats van houten planken te gebruiken, vergroot u uw open ruimtes met de vloertegels met houteffect. Deze grote houten tegel van 9 "x 82", die ook op muren kan worden gebruikt, biedt eenvoudige verzorging en creëert tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling in elke kamer. Naast de koele grijze kleur, heeft het speciale ontwerp ook een gestructureerd nerfpatroon dat het moeilijk maakt om van het echte te onderscheiden.


FAQ

Q1: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A1: aanbetaling van 30% en het saldo moet worden betaald voordat het in de container wordt geladen.

Q2: mag ik mijn eigen ontwerp?

A2: Ja! Maar de afbeeldingen of voorbeelden van de producten moeten door u worden aangeboden.

Q3: Kunt u OEM voor ons doen?

A3: Ja, we kunnen OEM doen volgens de klantkwaliteitsnorm en verpakking.

Q4: Mag ik om enkele voorbeelden vragen?

A4: Ja! De monsters zijn gratis. U hoeft alleen maar de koerierkosten van de monsters te betalen. Monsters zijn klaar voor levering binnen 3-5 dagen en worden binnen 5 dagen per express naar u verzonden.

Q5: Kan vloertegel aan de muur worden gebruikt?

A5: Ja. Buitentoepassingen vereisen speciale voorzorgsmaatregelen en installatiemethoden. Neem contact op met uw installateur of ons voor toepassingsaanbevelingen.

Hot Tags: grijze porseleinen tegel ziet eruit als hout, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like