Grijze porseleinen tegel ziet eruit als hout

Model: N6153093
Grootte: 150x600mm
Kleur:Grijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

De grijze porseleinen tegel ziet eruit als hout met een organische look en feel. Diepe tinten licht houtskool voor een realistisch effect en een scherp contrast tussen je vloer en de rest van je interieur. Eigentijds met een vleugje rustiek, deze grijze porseleinen tegel ziet eruit alsof hout je huis in een paleis verandert.


Productparameters

Naam

N6153093

Materiaal

Keramiek

Grootte

150 × 600 mm

Dikte

9,50 mm tegel

Waterabsorptie

6-8%

Grey Porcelain Tile Looks Like Wood

Grey Porcelain Tile Looks Like WoodMaak elke ruimte uitnodigender met dekeramische houten tegel. Zachte grijstinten met subtiele witte en houtskoolkorrels voegen een rustieke charme toe als een keramische tegel met grijze houtlook. Deze 9" x 48" keramische houttegels bieden gemakkelijk onderhoud en duurzaamheid, terwijl ze in elke kamer een natuurlijke uitstraling creëren. Versierd met een realistisch nerfpatroon, creëren deze vloertegels met houteffect met matte afwerking een high-end look.

In plaats van houten planken te gebruiken, verfraai je je open ruimtes met de vloertegels met houteffect. Ook bruikbaar op muren, dit grote formaat 9" x 82" grijze houten tegels bieden gemakkelijk onderhoud en creëren een natuurlijke uitstraling in elke kamer. Naast een koele grijze kleur heeft het speciale ontwerp ook een gestructureerd nerfpatroon waardoor het moeilijk te onderscheiden is van het echte werk.


FAQ

Q1: wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A1: aanbetaling van 30% en het saldo moet worden betaald voordat deze in de container wordt geladen.

Q2: Mag ik mijn eigen ontwerp hebben?

A2: Ja! Maar de foto's of voorbeelden van de producten moeten door u worden aangeboden.

Q3: kunt u OEM voor ons doen?

A3: Ja, we kunnen OEM doen volgens de kwaliteitsnorm en verpakking van de klant.

V4: Mag ik om enkele voorbeelden vragen?

A4: Ja! De monsters zijn gratis. U hoeft alleen de koerierskosten van de monsters te betalen. Monsters zijn klaar voor levering binnen 3-5 dagen en worden binnen 5 dagen per expresse naar u verzonden.

Q5: Kan vloertegel op de muur worden gebruikt?

A5: Ja. Buitentoepassingen vereisen speciale voorzorgsmaatregelen en installatiemethoden. Raadpleeg uw installateur of ons voor toepassingsaanbevelingen.

Hot Tags: grijze porseleinen tegel ziet eruit als hout, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like