Grijze porseleinen wandtegels

Model: HM3661LA
Grootte: 300 x 600 mm
Kleur: Amandel Romig
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 10%

Productdetails

Deze modieuze grijze porseleinen wandtegels hebben een middelgrijze tint, zodat u de natuurlijke uitstraling kunt reproduceren - een prominente interieurtrend in interieurontwerp. Ze behoren tot onze serie douchewandtegels voor de keuken, met een levensecht steeneffect. Deze grijze porseleinen wandtegel is geschikt voor wanden en vloeren, met zachte matte afwerking.

Deze trendy grijze wandtegels van 300 x 600 mm zorgen voor een koel en rustig gevoel in elke kamer van uw huis.


Productparameters


Model

HM3661LA

Grootte

300 x 600 mm

Materiaal

Keramiek

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

10%

Kleur

Amandel romig (Verkrijgbaar in alle ontwerpen en kleuren)

Gebruik

Gebruiktinmuurgrey porcelain wall tilesDitgeglazuurde wandtegelheeft een koele en heldere grijstint, wat zeer geschikt is om een ​​rijke natuurlijke uitstraling in huis te brengen. Onze leden van de serie rustieke wandtegels, met een levensecht steeneffect, zullen luxe en luxe uitstraling aan uw muren en vloeren geven.


Deze modieuze donkergrijze tegels met marmereffect geven je muren een nieuwe look. Donker en modern, de grijze wandtegel is de perfecte aanvulling op uw badkamer of woonkamer. Ze hebben een glanzende glans. Home wandtegels hebben realistische en fascinerende marmeren ontwerpen. Een perfecte mix van vergelijkbare naturalistische tinten.


grey porcelain wall tiles bathroom
Hot Tags: grijze porseleinen wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like