Grey Wood Tile Kitchen

Model : HMF615856
Afmeting : 15x80cm
Kleur : grijs
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : Matt
Wateropname : 3-6%

Productdetails

Als u warmte en eenvoud aan de keuken wilt toevoegen, kiest u deze grijze houten tegelkeuken . Deze grijze houten tegelkeuken van 150 x 900 mm is een eenvoudige manier om de keuken of badkamer en andere plaatsen te verbeteren, met een melkachtig grijs houten uiterlijk, bedrukt met donkere details, met een natuurlijke groeiring en knoopeffect. De keramische houttegel heeft een innovatief ontwerp. Deze keramische houttegel heeft een matte afwerking en is gemakkelijk te onderhouden.


Productparameter

Model

HMF615856

Oppervlakte

Mat oppervlak grijze houten tegelvloer

Grootte

150x600mm

Materiaal

keramiek

Waterabsorptiesnelheid

3-6%

Grey Wood Tile Kitchen


De rijke en eenvoudige uitstraling van keramische houttegels verwarmt elke kamer. Deze high-end grijze houten tegelvloer tilt de illusie van echt hout naar een nieuw niveau door getextureerde houtpatronen te presenteren, die diepte en grootte brengen aan de zachte grijze schaduw en diepere hoogtepunten voor het echte natuurlijke uiterlijk. Deze houtachtige tegel brengt een prachtige charme in je huis, terwijl houtskool en witte highlights het uiterlijk van elementair verweerd geverfd hout oproepen.


FAQ

Q1: heeft u een minimale bestelhoeveelheid?

A1: Ja, dat doen we. We bewaren enkele stockontwerpen voor uw selectie. Bovendien hebben we een MOQ-vereiste om de productie te starten. Deze MOQ varieert per techniek en machines. Neem gerust contact met ons op en wij zullen de details voor u controleren.

Q2: Wat is uw doorlooptijd?

A2: Van 2 weken tot 4 weken, dit is afhankelijk van de hoeveelheden van uw bestelling.

Q3: Wat zijn de verzendmethoden van monsters?

A3: Monsters worden meestal verzonden door 4 internationale koeriersbedrijven. Ze zijn: Fedex, DHL, UPS, TNT. Als u al een account hebt bij een van de bovengenoemde bedrijven, kunt u hen vragen om een ophaalservice op ons kantoor te regelen. Of laat ons uw accountnummer weten en wij kunnen dit voor u doen.

Q4: Kunt u me monsters sturen? Zijn ze gratis?

A4: Ja, dat willen we graag. Ze zijn gratis tenzij u grote hoeveelheden monsters nodig hebt. We bieden echter geen gratis verzending. De internationale verzendkosten staan aan uw zijde.

Onderzoek