Badkamer vloer mozaïek tegel

badkamervloer mozaïektegel 1. Productparameter Mozaïekoppervlak: badkamervloer mozaïektegel De oppervlakteafwerking is rijk en gevarieerd, glanzend, mat, iriserend, enz. Mozaïektegels Effecten: de effecten hebben schaduw, patroon, mozaïektegelmuur. Mozaïek Tegelkleur: De hoofdkleur is blauw, groen, wit en ...

Productdetails

Badkamerdecoratie is een andere wereld van ontwerp voor huisverbetering, en de verscheidenheid aan stijlen maakt de badkamerdecoratie een meer gevarieerd uiterlijk in het huis. De volgende renderings voor badkamervloertegels zullen u zeker de beste referentie geven.

Productparameter

Type

Mozaïek tegel

Materiaal

keramisch

Model

MD002T

voorzien zijn van

1. geschikt voor binnen-en buitenmuren, het bouwen van exterieurs en zwembaden en ga zo maar door

2. Goede kwaliteit hechten die zeer stevig gestapeld en voorkomen dat het stuk afgaat
3. Wasbaar en duurzaam
4. Stofdicht en de kleur nooit vervagen

Badkamer vloer mozaïek tegel (2)

Veel mensen denken dat grote tegels de sfeer van de ruimte kunnen weerspiegelen, maar in feite is dit idee verkeerd. In de huizen van vandaag zijn er veel kleine huizen, de grootte van de badkamer is klein en de grote tegels hebben de neiging om het gevoel van depressie in de badkamer te vergroten. Dus het gebruik van badkamervloer mozaïektegels en de illusie van een uitgestrekte ruimte doet het voorkomen dat deze kamer ruimer is.
Als uw badkamer een badkuip heeft, geeft het gebruik van kleine mozaïektegels u ook een gevoel van ruimte. De plavuizen met mozaïektegels beslaan de hele badkamer, wat ook een grote impact heeft op het visuele.
Dit product: gedurfde blauwe en donkerblauwe mozaïektegels zijn een perfecte keuze om uw badkamer backsplash op te frissen.


aangeraden producten

Badkamer vloer mozaïek tegel (3)

Badkamer vloer mozaïek tegel (1)

Badkamer vloer mozaïek tegel (8)

keramische mozaïektegels
1, privé zwembad, gracht decoratie
Keramische mozaïektegels worden voornamelijk gebruikt op de bodem van zwembaden, of als wandranden kan de kleur worden gekozen om vergelijkbaar te zijn met de kleur van de zee.
2, badkamer, keuken
Voor de badkamer en keuken kunnen twee kleuren mozaïeken worden gebruikt voor contrastcontrasten of voor een bepaalde achtergrond.


Verpakking en verzending

Badkamer vloer mozaïek tegel (7)ProductieprocesBadkamer vloer mozaïek tegel (4)Tentoonstelling

Badkamer vloer mozaïek tegel (5)FAQ

Vraag: Wat is een badkamermozaïektegel?

A: Porselein hoort bij keramiek, maar porselein heeft een veel lagere wateropname, minder dan 0,1%. Aangezien porseleinmozaïek meer dan 1200 graden Celsius wordt vervaardigd, is het van hoge dichtheid en kwaliteit. Dus, porseleinen badkamer mozaïektegels zijn veel sterker en duurzamer dan keramische mozaïeken. Keramische benodigdheden met de 100% porseleinen mozaïektegel, die 15 jaar mee kan, 20 jaar zonder probleem.

Vraag: Wat zijn uw prijsvoorwaarden?
A: FOB, CIF, CNF, EXW afhankelijk van de eisen van de klant.

Vraag: Kun je OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V. Kunt u gratis monsters verzenden?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de expresskosten te betalen. U kunt uw a / c als DHL opgeven, of u kunt uw koerier bellen om af te halen bij ons kantoor.Onderzoek