Zwart-witte keramische tegels voor de badkamer

Model: YPNQH8992
Grootte: 300x300mm
Kleur: Zwart en wit
Materiaal: Keramiek

Productdetails

Deze charmante zwart-witte keramische tegel voor de badkamer, creëert een charmante stijl. Deze mozaïektegels zijn gemaakt van keramiek, duurzaam, hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk schoon te maken. U kunt zwart-witte keramische tegels gebruiken voor de badkamer op muren of vloeren als badkamers! Kies zwart-witontwerpen of combineer ze om een ​​rastereffect te bereiken. Als fabrikant en exporteur van geruite mozaïektegels zijn wij een pionier in de branche. Deze geblokte mozaïektegels worden veel gebruikt in de vloeren van gezinnen, restaurants en resorts. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaam.


Productparameter

Modelnr.

YPNQH8992

Papier grootte

300x300mm

Kleur beschikbaar

Zwart en wit

Montage

Mesh / net, papier, lijmpunt


Black And White Ceramic Tile For BathroomDeze zwart-witte keramische mozaïekvloertegel is gemaakt van miniatuurschaakbordontwerpen; ze stellen je in staat om verbluffende monochrome displays te creëren in elke kamer van je huis.

Met zwart-witte keramische vloertegelontwerpen voor muren en vloeroppervlakken kunt u kamers veranderen van plafonds naar vloeren. Deze serie mozaïektegel bestaat uit zwart witte keramische vloertegel - alles wat je nodig hebt om een ​​modieuze look te creëren in de badkamer, keuken, gang, eetkamer, woonkamer of slaapkamer!
Hot Tags: zwart-witte keramische tegels voor badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like