Keramische tegel met patroon

Model : LMX030
Maat : Custom
Kleur : kleur
Materiaal : steen

Productdetails

Mozaïek is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Afhankelijk van het materiaal kunnen ze eenvoudig worden aangebracht op vlakke en gebogen oppervlakken. Mozaïektegels zijn perfect voor wanden in badkamers, douches, keukens - en sommige zijn ook geschikt voor vloeren; voegt kleur en textuur toe aan elke kamer met onze collectie mozaïektegels, verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen. Duizenden Mosaic-modellen die zijn gemaakt van verschillende natuursteenmaterialen worden wereldwijd door HANSE geleverd.


Productparameters

Model

LMX030

Materiaal

Steen

Dikte

06/04 / 8mm

Oppervlakteafwerking

Gepolijst, gezoet, gevlamd, gespleten gezicht, geplukt, gebouchardeerd, gebeiteld, gezaagd gesneden, gezandstraald, paddestoel, getrommeld, zuur wasoppervlak.


Keramische tegel met patroon


Product in andere kleur

patterned ceramic tile - hanse

 

Ons voordeel

1). Ontwerpen en inspiratie voor een beter leven

Bij HANSE draait alles wat we doen om een betere manier te ontwerpen. Omdat er iets grappig gebeurt als je iedereen de hele tijd laat innoveren. HANSE, voor een beter leven - zit in de keuzes die we elke dag maken. Minder doen zou uiteindelijk betekenen minder te zijn. Daarom streven we ernaar elk element van ons bedrijf te verfijnen en te verbeteren, van producten en diensten tot productie en export.

2). Productiecapaciteit

Er zijn mozaïekfabrieken en tegelfabriek. Onze maandelijkse output is 10000m2. We kunnen wat voorraad voor normaal ontwerp doen, die op verzoek van de klant op zijn vroegst kan worden geleverd.

3). Hoge kwaliteit

Dit is een belangrijk onderdeel van HANSE, het bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bij elke stap hebben we een inspectie- en gegevensrapport, inclusief het selecteren van grondstoffen, de uitkomst van ontwerpen, halffabrikaten, monsters, eindproducten, verpakkingen, enz.


FAQ

1. Wat is de garantie voor het mozaïek?

Voor mozaïek hebben we 5 jaar garantie. Als er in deze periode kwaliteitsproblemen aan onze kant zijn geconstateerd, sturen we u de vervanging in uw volgende nieuwe bestelling.

2. Wat is uw laadhaven?

Normaal exporteren wij de steenproducten van FOSHAN-haven of Guangzhou-haven, China.

Sommige speciale producten worden geëxporteerd vanaf de plaats van herkomst om meer concurrerende prijzen te krijgen. En we zullen naar de oorsprong gaan om de producten te inspecteren.

3. Hoe lang kan mijn bestelling worden voltooid? Hoe snel kan ik mijn bestelde producten krijgen?

Normaal gesproken heeft een containerbestelling 15-30 dagen nodig.

4. Weet u zeker dat de verpakking uitstekend zal zijn? Als er schade optreedt tijdens het transport, wie is daar dan verantwoordelijk voor?

Ja, we zijn er zeker van dat onze verpakking veilig genoeg is. We gebruiken sterke houten kratten en metalen strips voor buitenverpakking. Binnen gebruiken we plastic folie om de producten te beschermen. Bovendien zullen we een verzekering "alle risico's" kopen volgens uw vereiste. In geval van schade, kunt u eerst contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij om de schade te claimen. Als de schade is ontstaan door de fout van de verpakking, neemt ons bedrijf de verantwoordelijkheid.

5. Wat is uw acceptabele betaling?

1) T / T 30% vooraf. Het saldo 70% na verzending op B / L kopie documenten.

2) T / T 30% vooraf. Het saldo 70% door L / C bij gezicht.

Hot Tags: patroon keramische tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like