2x2 keramische wandtegel

Model : TC08
Formaat blad : 300x300mm
Chipgrootte : aangepast
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : glanzend

Productdetails

Kleine wandtegels zijn ideaal voor degenen die mooie en complexe muren willen maken. Of u nu een kleur kiest of een meerkleurenpatroon wilt maken, met onze keramische wandtegel kunt u de gewenste muur maken. Het gebruik van kleine wandtegels kan helpen bij het creëren van een retro en rustieke uitstraling, maar u kunt ook een moderne en moderne uitstraling creëren door patronen of geometrische vormen te maken. Door de illusie te creëren dat er meer ruimte op de muur wordt gecreëerd, kan het manipuleren van keramische wandtegels de plattegrond van kleinere kamers beter laten vloeien.


Neem contact op met de VS voor gratis tegelmonsters en tegeladvies.


Productparameter

Artikel

Keramisch mozaïek

Model

TC08

Materiaal

keramisch

Papier grootte

12 "x12"

Chip grootte

gewoonte

Oppervlakteafwerking

Glanzend

ceramic mosaic wall tile

Prachtige mozaïekeffect wandtegels zijn ideaal voor gebruik als mozaïek badkamertegels of mozaïektegeltegels, die een luxe afwerking vereisen. De mozaïek backsplash tegel is 300x300 mm en is gemaakt van keramiek. Deze mozaïek backsplash tegel voegt diepte en textuur toe aan je keukenmuur met klassieke kleurkeuzes. De natuurlijke aardetinten en gestructureerde matte afwerkingen zorgen voor een warme, rustieke sfeer in uw keuken.

Deze keramische mozaïektegel voegt een vleugje verfijning toe aan de moderne look en voegt een vleugje glamour toe aan je ruimte. Medium beige keramische mozaïektegel glans met glans. U kunt eenvoudig een schone, luxe sfeer creëren met badkamertegels met mozaïekeffect. Deze wandtegels met mozaïekeffect hebben dezelfde punten als de sterren aan de hemel en zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Productieproces

ceramic mosaic wall tile production process

ceramic mosaic wall tile production process


Kwaliteitsinspectie

ceramic mosaic wall tile quality inspection


Onze diensten

Ontwerpen en inspiratie voor een beter leven

Bij HANSE gaat alles wat we doen over het ontwerpen van een betere manier. Omdat er iets grappigs gebeurt wanneer je iedereen toestaat om de hele tijd te innoveren. Voor een beter leven - wordt gevonden in de keuzes die we elke dag maken. Minder doen zou uiteindelijk betekenen minder te zijn. We streven er daarom naar om elk onderdeel van ons bedrijf te verfijnen en verbeteren, van producten en services tot productie en export.

Productiecapaciteit

We hebben fabriek. Onze maandelijkse output is 10000m2. Wij kunnen wat voorraad voor regelmatig ontwerp doen dat levering op verzoek van de klant op het vroegste tijdstip kan zijn.

Van hoge kwaliteit

Dit is een belangrijk onderdeel van Hanse, het bedrijf dat kwaliteit als zijn leven behandelt. Bij elke stap hebben we een inspectie- en gegevensrapport, inclusief selectie van grondstoffen, ontwerpresultaten, halffabrikaten, monsters, eindproducten, verpakkingen, enz.


Hot Tags: 2x2 keramische wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like