Zwart witte keramische vloertegel

Model: YPNQH8991
Kleur: Zwart & Wit
Materiaal: Keramiek
Grootte: Op maat gemaakt

Productdetails

Dit witte en zwarte matte mozaïek is ideaal voor het creëren van Victoriaanse stijlen in badkamers, keukens, gangen en paden.

Door deze matzwarte witte keramische vloertegel toe te voegen, u een nieuwe look in uw huis in elkaar zetten. Het is zeer geschikt voor verfrissende en energieke badkamer. Deze vierkante zwarte zwarte keramische vloertegels zijn gemaakt van keramiek en kunnen worden gebruikt voor muren en vloeren - wat betekent dat u ze gebruiken om spatplanken te maken achter kookgerei of wastafels, of u ze gebruiken om heldere, geventileerde vloerruimtes te maken. De mozaïek badkamer vloertegel zijn geschikt voor vloerruimtes met handig vervoer, zoals badkamers. Het mozaïek effect badkamer tegels kunnen zelfs samen worden gebruikt om unieke modulaire vloerpatronen te creëren. Ze hebben een mat effect. U verschillende vormen en maten binnen dit bereik gebruiken om multidimensionale modulaire ontwerpen te maken.


Productparameter

Model

YPNQH8991

Materiaal

Keramisch mozaïek

Kleur

Zwart & Wit


Black White Ceramic Floor Tile  

Dit soort zwart-witte ceramische tegel voor badkamer is een reeks mozaïektegel.

Monochromatisch effect is een belangrijk nieuws in de moderne interieurwereld - contrasterend zwart en wit creëren een opvallende retro sfeer in het hele gezin. Deze serie van zwart-wit keramische tegels voor badkamer, zwart en wit, zijn ideaal voor piecing samen een fascinerende monochrome patchwork ontwerp in elke kamer van het huis. Dit schaakbord ontwerp is geschikt voor elke keuken, badkamer, gang of lounge.
Hot Tags: zwart wit keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like