Blauwe keramische tegels

1 Productparameter 1.Sleeve weerstand, slijtageweerstand en Chemisch bestendig 2.Gemakkelijk te reinigen, Stralingsvrij, Hoge veiligheidsprestaties 3.Kleur vervaagt nooit, Multi-Size ontwerp 2. Hoe een mozaïek wandtegel te kiezen Tegenwoordig gebruiken veel gezinnen mozaïeken wanneer hun huisdecoratie. Omwille van zijn...

Productdetails

Niet alle mozaïektegels zijn geschikt voor zwembadomgevingen. De meeste glazen en keramische mozaïektegels zijn acceptabel, maar de meeste mensen kiezen voor blauwe keramische tegels.
Het kiezen van de juiste keramische tegels is een belangrijke beslissing die het hele uitzicht van uw zwembad kan veranderen. Voordat u de beslissing neemt om een specifiek soort blauwe cermaic-tegel of andere tegels te kopen, moet u echter nadenken over het effect dat u ermee wilt bereiken. De kleur, de vorm en al het andere is belangrijk wanneer u tegels voor uw zwembad selecteert, dus denk er goed over na voordat u begint met winkelen.

Productparameter

Materiaal

keramisch

Toepassing

Keuken / badkamer / zwembad, ect.

Dikte

06/04 / 8mm

Papier grootte

300x300mm (11.81x11.81 in)

Model

MD002T

goedkope mozaïektegel

De eenvoudige reiniging is niet de enige factor die uw keuze zou moeten beïnvloeden. Hier zijn nog een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw keramische zwembadtegel:
• Veiligheid staat voorop. Iedereen weet hoe gevaarlijk pooling van het zwembad kan zijn. U kunt veel ongelukken voorkomen en uw zwembad veilig maken voor u en uw gezin door antislip tegels aan te schaffen. Omdat het zwembad en alles eromheen vaak nat zal zijn, helpt dit om uitglijden en verwondingen te voorkomen.

• Kies pooltegelmozaïek van goede kwaliteit. De kwaliteit is alles als het gaat om zwembad tegel mozaïek. Doe je onderzoek en kies een tegel die duurzaam en duurzaam zal zijn.
• Kies een ontwerp dat past bij uw zwembad en het omliggende landschap.


Deze blauwe keramische tegel behoort tot pooltegelmozaïek, het meest geschikt voor zwembaden, maar kan ook in badkamers en keukensbacksplash worden gebruikt.


Hoe een tegelmozaïek kiezen

Tegenwoordig gebruiken veel gezinnen mozaïek backsplash tegels wanneer hun huisdecoratie. Vanwege de verschillende kleuren zijn er veel combinaties en toepassingen zijn zeer veelzijdig. Dus, hoe kies je een mozaïek backsplash tegel?

Bij de aankoop van huistegels met mozaïeken moet allereerst rekening worden gehouden met het verpakkingsprobleem. Zolang de reguliere fabrikant het handelsmerk, de productiedatum, specificaties, hoeveelheid en bedrijfsnaam op de verpakking afdrukt. Ook is de box over het algemeen vochtbestendig en worden de producten op volgorde geloosd.

Bij aanschaf kunt u het product op een vlakke ondergrond plaatsen om te zien of de productspecificaties netjes zijn.

Wanneer u koopt, kunt u het oppervlak van het product aanraken en de slipweerstand voelen. Ook moet de dikte van het product hoog genoeg zijn zodat de waterabsorptiesnelheid laag is. Als u de waterabsorptiesnelheid wilt controleren, kunt u het water achter op het mozaïek laten vallen. Als de waterdruppels overlopen, betekent dit dat de kwaliteit goed is.

Kwaliteit is erg belangrijk, ongeacht welk product u koopt. Controleer bij aanschaf de taaiheid en sterkte van het rugpapier. Over het algemeen zal het gekwalificeerde product niet verscheurd worden tijdens de behandeling. De glans van het product kan worden gecontroleerd in een goed verlichte omgeving.


Aanbevolen product

DSF porselein-mozaïek-tile32018254027

pool-mozaïek-tiles18095927793 small-keramische-tiles06498687114

square-mozaïek-tiles11538068964 zwembad-mozaïek-tile14169976094

   

Verpakking & verzending

@EIUBK (_A20% TEI4CLH9AV2

7` @ _ $ _ 7IK81ENL} Y @ PU [_8F


Bestrating manier

4] AYYEGUE @ T {PL _ (@ S} F] N4

GE] E ~ IFV $ 6 (3R2 ~ YM [JY1KK


 


Hot Tags: blauwe keramische tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like