Keramische mozaïek badkamerstegel

Model : YPXLJ8009PD
Velformaat: 300x300mm
Kleur : Wit Zwart
Materiaal : keramiek
Dikte : 4/6/8 mm

Productdetails

Het gebruik van HANSE fabrikant wandtegel vloertegel is de perfecte keuze voor elk sanitair wederopbouwproject. Deze goedkope keramische mozaïektegel is gemakkelijk schoon te maken en duurzaam, en kan gemakkelijk een vleugje delicatesse toevoegen aan uw decoratie. Deze hoogwaardige keramische mozaïektegel heeft een glad, glanzend oppervlak, klassiek en eeuwig formaat. Dit fascinerende keramische tegelmozaïek is perfect voor uw badkamer, keuken en andere residentiële tegelprojecten.

Hier vindt u onze serie keramische tegels voor badkamers. keramische mozaïektegels hebben veel voordelen, ze zijn het gemakkelijkst schoon te maken en te onderhouden en zijn ook zeer veelzijdig. We hebben een groot aantal Discount keramische mozaïek badkamer tegels tegen betaalbare prijzen.


Productparameters

Model

YPXLJ8009PD

Papier grootte

300x300mm

Dikte

06/04 / 8mm

Materiaal

keramisch

Kwaliteit

Eerste keuze, klasse AAA


keramische mozaïektegel in de badkamer


keramische mozaïektegel in de badkamer


Wandtegels met zeshoekige vormen met mozaïekeffect lopen nu voorop in het interieurontwerp en zullen de komende jaren blijven opvallen. U kunt er dus zeker van zijn dat u een huis meeneemt dat niet snel uit gaat.

Deze reeks is volledig verglaasd, wat betekent dat deze keramische mozaïektegels in de meeste interne toepassingen op muren en vloeren kunnen worden aangebracht.

Deze keramische mozaïektegel is zeer geschikt voor de moderne tijd, met behulp van bijgewerkte zeshoekige tegels en zwart en wit, deze kleine mozaïektegels zijn zeer geschikt voor modern design.

Keramische mozaïektegels worden niet beïnvloed door elementen, dus het is zeer geschikt voor gebruik binnen en buiten, dus water is geen probleem. Keramische mozaïektegels zijn uitstekend op vloeren en wanden, en zijn het populairst in onder andere badkamers, spa's, keukenplaten, muren en zwembaden.

De waterabsorptiesnelheid van mozaïekplaten is nul, wat de waterabsorptienorm van mozaïektegels overschrijdt. Het is duurzaam, vrij van vervuiling en alleen de tegels van de beste kwaliteit zijn geselecteerd, omdat ons tegelmozaïek vóór verzending op gebreken zal worden gecontroleerd.


Waarom kiezen voor HANSE?

* Hogere techniek vereist, betere prestaties
* Gladde textuur en variëteiten van pattens
* Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
* Gemaakt van inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en vriendelijke service
* Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurstenen, zachte kleur

Hot Tags: keramische mozaïek badkamer tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like