Keramische mozaïeken badkamertegel

Model : YPXLJ8009PD
Formaat blad : 300x300mm
Kleur : Wit Zwart
Materiaal : keramiek
Dikte : 4/6 / 8mm

Productdetails

Het gebruik van de tegelvloertegel van de HANSE-fabrikant is de perfecte keuze voor elk wederopbouwproject in de badkamer. Deze goedkope badkamertegel in keramisch mozaïek is gemakkelijk schoon te maken en duurzaam en kan gemakkelijk een vleugje delicatesse aan uw decoratie toevoegen. Deze hoogwaardige keramische badkamertegel in mozaïek heeft een glad glanzend oppervlak, klassiek en eeuwig formaat. Dit fascinerende mozaïek van keramische tegels is perfect voor uw badkamer, keuken en andere residentiële tegelprojecten.

Hier vindt u onze badkamerreeks in keramische mozaïektegels. keramische mozaïektegels hebben veel voordelen, ze zijn het gemakkelijkst schoon te maken en te onderhouden, en zijn ook zeer veelzijdig. We hebben een groot aantal keramische badkamer tegels met korting voor betaalbare prijzen.


Productomschrijving

Model

YPXLJ8009PD

Papier grootte

300x300mm

Dikte

06/04 / 8mm

Materiaal

keramisch

Kwaliteit

Eerste keuze, Grade AAA


keramische mozaïek badkamertegel


keramische mozaïek badkamertegel


Zeshoekig gevormde wandtegels met mozaïekeffecten vormen nu de voorhoede van het interieurontwerp en zullen de komende jaren blijven opvallen. U kunt er dus zeker van zijn dat u een huis zult brengen dat niet snel gaat daten.

Dit bereik is volledig verglaasd, wat betekent dat deze keramische mozaïektegels kunnen worden aangebracht op wanden en vloeren in de meeste interne toepassingen.

Deze keramische mozaïektegel is zeer geschikt voor het moderne tijdperk, met behulp van bijgewerkte zeshoekige tegels en zwart en wit, deze kleine mozaïektegels zijn zeer geschikt voor modern design.

Keramische mozaïektegels worden niet beïnvloed door elementen, dus het is zeer geschikt voor gebruik binnen en buiten, dus water is geen probleem. Keramische mozaïektegels zijn uitstekend op vloeren en wanden en zijn het meest populair in onder andere badkamers, spa's, keukenschermen, muren en zwembaden.

De waterabsorptiesnelheid van mozaïektegelvellen is nul, wat de waterabsorptienorm van mozaïektegels overtreft. Het is duurzaam, vrij van vervuiling en alleen de beste kwaliteit tegels worden geselecteerd, omdat ons tegelmozaïek vóór verzending op gebreken zal worden gecontroleerd.


Mozaïek tentoonstelling

Mozaïek tentoonstelling

Mozaïek tentoonstelling


Waarom Kiezen HANSE?

* Hogere vereiste techniek, betere prestaties
* Gladde textuur en variëteiten van pattens
* Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
* Gemaakt door inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en zorg voor vriendelijke diensten
* Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurlijke stenen, zachte kleur

Onderzoek