Keramische mozaïektegels

Model: MD 024 T
Papier grootte: 300 x 300 mm
Chipgrootte: 10 * 10 mm; 15 * 15 mm; 20 * 20 mm; 23 * {{6} } mm; 25 * 25 mm; 30 * 30 mm; 48 * 48 mm
Materiaal: Keramiek

Productdetails

Keramische mozaïektegels bieden unieke technische en esthetische kenmerken: kleien worden geslepen en vervolgens samengevoegd door co-penetratie door droogpersen. Het eindproduct is een kleine keramische mozaïektegel die extreem goed bestand is tegen slagen, slijtage en vorst, perfect voor het bekleden van muren en vloeren binnen en buiten het huis en voor het decoreren van oppervlakken en volumes. De klassieke badkamer met mozaïektegels wordt een belangrijk technisch en esthetisch element, waarbij het de connotaties van mozaïek keramische tegels voor badkamer, paden en keukendecoratie overneemt.


Productparameters

Model

MD 024 T

Materiaal

Keramiek

Mozaïekchips

10 * 10 mm; 15 * 15 mm; 20 * 20 mm; 23 * 23 mm; 25 * 25 mm; 30 * 30 mm; 48 * 48 mm

Mozaïekblad Grootte

300 * 300 mm mozaïektegels

Toepassing

Badkamerwand, slaapkamer, woonkamer, keuken backsplash, hotel

Kleur

Zoals u had gevraagd


Ceramic Mosaic Tiles


In feite is het gebruik van mozaïek keramische tegels in het leven erg uitgebreid en kunnen we bijna overal op bijna elke plaats. Het huidige keramische mozaïek wordt voornamelijk gebruikt in hotels. De hoogbouwdecoratie en vloerdecoratie van hotel&# 39, het lijkt erop dat de decoratie erg hoog is en de luxe sfeer. mozaïek keramische tegels worden ook gebruikt in badkamers thuis - badkamer, keuken.

Tijdloos en veelzijdig, wit is vaak een kleur waarvan we vergeten hoeveel we van houden. Het eenvoudige minimalisme en de frisse uitstraling maken het de ideale kleurkeuze voor backsplash-tegels met mozaïek en het is onmiskenbaar de meest populaire keuze voor zowel keukens als badkamers.
Of het nu gaat om welke stijl van uw huis, we kunnen garanderen dat ons ontwerp met witte mozaïektegels past bij uw huis en uw vereisten.


FAQ

V 1: Kunt u klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?
A 1: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om het vol te maken om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.
V 2: wat is uw levertijd?
A 2: als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders duurt het ongeveer 2 0 - 2 5 dagen omdat we voor u moeten produceren.
V 3: kunt u gratis monsters sturen?
A 3: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.
V 4: bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A 4: Wij zijn een CE, ISO-goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM GG-versterker; ODM-service is beschikbaar.

Hot Tags: keramische mozaïektegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like