Keramische wandtegels Art

kunst aan de keramische wandtegel 1. Productparameter 2. Productkenmerken Keramische wandtegelkunst Keramische mozaïektegels zijn decoratieve materialen. Mozaïektegels zijn goed voor de gezondheid van mensen en worden veel gebruikt in villa's, tuingebouwen, vakantiedorpen en andere openbare gebouwen. Mozaïektegel zorgt ervoor dat mensen zich voelen ...

Productdetails

Over de mozaïektegels in het gebouw gesproken, veel mensen denken niet dat het goedkoop en saai is, dat wil zeggen, het is te klein en te klein en de kleur is omslachtig en ingewikkeld. Maar als u enkele van de volgende afbeeldingen over mozaïeken met keramische wandtegels hebt gezien, moet u van gedachten veranderen over mozaïektegels.

Productparameter

Model

TM1008

Specificatie

vel: 300 * 300 mm mozaïektegel

Aflevertijd

25 dagen na aanbetaling als de hoeveelheid groter is dan een grote container

voorzien zijn van

1. Geschikt voor binnen- en buitenmuren, buitentoepassingen en zwembaden

2. Hoge en lage temperatuur weerstand
3. Goede kwaliteit hechten die zeer stevig gestapeld en voorkomen dat het stuk afgaat
4. Wasbaar en duurzaam
5. Stofdicht en de kleur nooit vervagen


Keramische wandtegelkunst (6)

Deze keramische wandtegelkunst heeft een onregelmatige vorm en gebruikt de vorm van een puzzel om de decoratie te verbeteren. Het keramische mozaïektegelmateriaal is zeer rijk en het kleurverschil is gevarieerd en heeft een persoonlijkheid. Dit mozaïek is niet alleen een traditionele keramische mozaïektegel, maar een ijsgebarsten mozaïek. Het ijsgekraakte mozaïek wordt gebakken op een hoge temperatuur en het effect van scheurvorming in het mozaïekkristal is het gevoel van de bloem en het oppervlak ziet eruit alsof het gebarsten is. Het oppervlaktekristal van de tegels met aanraakmozaïektegels is echter scheurvrij en de stijl is rijk aan kleur. Deze mozaïekwandtegel heeft een zeer goed visueel effect en is ook een populaire nieuwe bouwmateriaaltegel.


Producteigenschappen

12x12 mozaïektegels zijn decoratieve materialen die goed zijn voor de gezondheid van mensen en op grote schaal worden gebruikt in villa's, tuingebouwen, vakantiedorpen en andere openbare gebouwen.

Mozaïektegels laten mensen voelen dat ze zijn teruggekeerd naar de natuur. Bovendien maakt het het gebouw eleganter.

--1) gebruikt voor wanddecoratie binnen, versiert badkamers en keukens.

- 2) eenvoudig te installeren; anti stof; afwasbaar; zuurvast; alkali-proof; duurzaam.

--3) de wateropname is bijna 0.

--4) Aangepaste mozaïek tegel specificaties (materiaal, kleur, maat, verpakking, etc.) en ontwerpen beschikbaar volgens de eisen van klanten zijn aanvaardbaar.


Verpakking en verzending


Keramische wandtegelkunst (1)

Keramische wandtegelkunst (5)Productieproces

Keramische wandtegelkunst (3)
FAQ

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.

Vraag: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?
A: Onze betalingsvoorwaarden zijn contant, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% aanbetaling en 70% als saldo moet worden betaald voor verzending.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?
A. We inspecteren de kwaliteit tijdens inkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.Onderzoek