Kleine keramische tegels

Model : MD018T
Velformaat: 300x300mm
Chipgrootte: 23x23mm
Kleur : blauw
Materiaal : keramiek
Dikte : 4/6/8 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd

Productdetails

Keramische mozaïektegel behoort tot kleine keramische tegels, omdat de keramische mozaïektegel uit verschillende kleine keramische tegels van verschillende specificaties bestaat, hebben deze kleine keramische tegels die op hoge temperatuur worden gebakken, een geglazuurd oppervlak en een kleurrijke kleur.


Productparameter

Model

MD018T

technieken

geglazuurd

Vorm

Plein

Materiaal

keramisch

Papier grootte

300x300mm

Chipgrootte

23x23mm

Dikte

06/04 / 8mm

Toepassing

Badkamer, keuken, zwembad


Kleine keramische tegels


Porseleinen mozaïektegels worden veel gebruikt en nieuwe keramische mozaïektegels worden nu veel gebruikt in hoogbouwdecoraties en vloerdecoraties in hotels en hotels. Toont de luxe van het gebouw. Omdat de kleur van de mozaïektegelplaten rijk is aan expressie en de monolithische elementen klein en voortreffelijk zijn, kunnen ze in verschillende patronen worden gecombineerd om een goed visueel effect te bereiken. Daarom is de keramische mozaïektegel ook geschikt voor de decoratie van zwembaden, bars, danshallen, stadions en parken. Tegelijkertijd wordt het vanwege de uitstekende antislipprestaties ook vaak gebruikt in de vloerdecoratie van familiebadkamers, baden, balkons, restaurants en woonkamers. Er wordt met name op gewezen dat het een keramische muurschildering is voor grote openbare evenementenlocaties, die de artistieke charme van mozaïektegelontwerpen kan weergeven
en de meest avant-garde worden. Decoratieve kunst.


Onze diensten

1. Trade Assurance op Alibaba, gegarandeerde kwaliteit, op tijd leveren, veilige betaling

2. Real transactierecords, traceerbare betaling en verzending online

3. Binnen 25 dagen levertijd om het snelle omzet te maken

4. Zichtbare inspectie van goederen en lading geleverd door ons of een derde professionele partij BV of CCIC ondersteund door Alibab

5. Gunstige China-USA lijndienst ondersteund door Alibaba, efficiënt maar goedkoop

6.Probeer ons best om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen - Strikt kwaliteitscontrole, tijdige levering en snelle respons op de eisen van klanten.

7.Fellow omhoog en voer stevig terug tijdens het productieproces.

8. Bieden echte foto's van laden container.

9. Bieden gratis monsters voor proef verkoop.

10. Aangepaste ontwerpen, kleuren, maten en logo's zijn welkom.

11. Prijs en betaling zijn bespreekbaar.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A1: Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.
Vraag 2: Kun je klanten helpen bij het mixen van vracht in één container?
A2: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.
Q3: kunt u oem voor ons?
A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.
Q4: kunt u gratis monsters verzenden?
A4: Ja, gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Als je vloerdecoratie wilt doen, klik dan op deze >>>> keramische tegel voor goedkoop

Hot Tags: korting mozaïektegel, installeren mozaïektegel, mozaïektegel badkamer, mozaïektegel direct, kleine keramische tegels

Onderzoek

You Might Also Like