Glasmozaïek Tegel Backsplash

Model : PY009
Velformaat: 300x300mm
Chipgrootte: 15x15 mm
Kleur : blauw
Materiaal : glas
Dikte : 8 mm

Productdetails

De grootte van de mozaïektegel is meestal erg klein. Gebruikt hoofdzakelijk de rijkdom van kleur om het mooie patroon samen te voegen. Omdat de mozaïektegelvellen rijk zijn aan materialen en verschillende kleuren, kunnen deze willekeurig in verschillende patronen en patronen worden geplaatst. Het kan ook worden gebruikt in een kleine ruimte, ingericht in een ruime woonkamer. Wanneer het in combinatie wordt gebruikt, heeft het een kleurrijk decoratief effect, een sterke visuele impact en een speciaal decoratief effect, dus het is door veel consumenten begunstigd.
De meeste grondstoffen van de backsplash van glasmozaïek zijn gemaakt van puur natuurlijke materialen. Deze grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen. Ze worden ook in het oorspronkelijke proces vervaardigd. Er kan worden gezegd dat de Glass Mosaic Tile Backsplash verschijnt vanwege de verschillende grondstoffen. Milieuvriendelijker en veiliger.

Product parameter

Materiaal

Glas

Model

PY009

Papier grootte


300x300mm

Chipgrootte

15x15mmGlasmozaïek Tegel Backsplash (4)

Glasmozaïek Tegel Backsplash (5)

Glasmozaïek Tegel Backsplash (6)

Glasmozaïek Tegel Backsplash (7)

Backsplash-tegel van glasmozaïek

1. Milieubescherming veroorzaakt geen schade aan het menselijk lichaam.
2. Decoratief. Het glasmozaïekmateriaal is rijk en gevarieerd en kan worden geselecteerd op basis van uw eigen behoeften. Kan als een puzzel aan elkaar snijden, dus de mozaïek backsplash-tegelwand heeft een sterke weergave en verfraaiing, kan mensen een visuele impact geven en de schoonheid van de decoratie ten volle benutten.
3. Lange levensduur. Omdat glasmozaïekplaten zijn gemaakt van natuurlijke materialen (schelpen, marmer, enz.), Zijn ze slijtvaster en gaan ze langer mee voor glasmozaïekwanden.
4. Beveiliging. Een combinatie van natuurlijke materialen maakt glasmozaïeken beter bestand tegen glijden en schuren. Daarom wordt het vaak gezien in zwembaden, badkamers en keukens.aangeraden producten

Glasmozaïek Tegel Backsplash (8)

Glasmozaïek Tegel Backsplash (9)Inpakken en laden

Glasmozaïek Tegel Backsplash (3)


Kwaliteitscontrole

Glazen Mozaïektegel Backsplash (2)

We hebben een professioneel kwaliteitsinspectie-team, professionele kwaliteitsinspectie-eisen, onze kwaliteitsinspectie voor mozaïekproducten is nog nooit geprobeerd. Vlakheid, gaatjes, zwarte vlekken, kleur en krassen en andere kwaliteitsproblemen, maak je geen zorgen, wees gerust bij onze kwaliteitsinspectieafdelingen. Ons bedrijf is een strikte kwaliteitscontrole eisen, absoluut voldoen aan klant eisen voor verzending.


Fabriek


Glasmozaïek Tegel Backsplash (1)

Sinds de oprichting van Foshan HANSE Industrial Co., Ltd, is Hanse keramiek "voor producten van de hoogste kwaliteit, om voor de gemeenschap, klanten, bedrijven, werknemers meer waarde te creëren! '' Als bedrijfsmissie een hoogwaardige marketing opzetten team, door voortdurende optimalisatie van verkoopkanalen integratie van informatiebronnen om kwaliteit pre-sales consulting voor partners te bieden, verkoop in de gids, vol met intieme service na verkoop, en streven naar het maximaliseren van de belangen van klanten, fabrikanten bereiken een win- win dubbele situatie.


FAQ

Vraag: Wat is jouw MOQ?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mixen van vracht in één container?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Onderzoek