Glasmozaïek tegel backsplash

Model: PY 009
Papier grootte: 300 x 300 mm
Chipgrootte: 15 x 15 mm
Kleur: Blauw
Materiaal: Glas
Dikte: 8 mm

Productdetails

De grootte van de mozaïek-glastegel is meestal erg klein. Gebruikt voornamelijk de rijkdom aan kleuren om het prachtige patroon samen te voegen. Omdat de mozaïek tegelvellen rijk zijn aan materialen en verschillende kleuren, kan het willekeurig in verschillende patronen en patronen worden geplaatst. Het kan ook worden gebruikt in een kleine ruimte, ingericht in een ruime woonkamer. Wanneer het in combinatie wordt gebruikt, heeft het een kleurrijk decoratief effect, een sterke visuele impact en een speciaal decoratief effect, dus het is favoriet bij veel consumenten.
De meeste grondstoffen van de backsplash van glasmozaïektegels zijn gemaakt van puur natuurlijke materialen. Deze grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen. Ze worden ook in het oorspronkelijke proces vervaardigd. Men kan zeggen dat de Glass Mosaic Tile Backsplash verschijnt vanwege de verschillende grondstoffen. Milieuvriendelijker en veiliger.


Productparameter

Materiaal

Glas

Model

PY 009

Papier grootte


300 x 300 mm

Chipgrootte

15 x 15 mm


Glass Mosaic Tile Backsplash (5)

Glass Mosaic Tile Backsplash (6)

Glass Mosaic Tile Backsplash (7)


1. Milieubescherming zal het menselijk lichaam niet schaden.
2. Decoratief. Het glasmozaïekmateriaal is rijk en gevarieerd en kan naar eigen wens worden geselecteerd. Kan als een puzzel in elkaar worden gesneden, dus de thematische backsplash tegelmuur heeft een sterke weergave en verfraaiing, kan mensen een visuele impact geven en de schoonheid van de decoratie ten volle.
3. Lange levensduur. Doordat glasmozaïekplaten zijn gemaakt van natuurlijke materialen (schelpen, marmer etc.) zijn ze slijtvaster en hebben ze een langere levensduur voor glasmozaïekwanden.
4. Veiligheid. Een combinatie van natuurlijke materialen maakt glasmozaïek beter bestand tegen uitglijden en schuren. Daarom wordt het vaak gezien in zwembaden, badkamers en keukens.


FAQ

V 1: wat is uw MOQ?
A 1: als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is de 1 * 20 huisarts de basishoeveelheid.
V 2: wat voor soort pakket heb je?
A 2: neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,
V 3: kunt u klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?
A 3: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om het vol te maken om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Hot Tags: glasmozaïek tegel backsplash, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like