Glazen mozaïektegels Backsplash

glasmozaïek tegel backsplash 1. Product parameter 2. Productkenmerken Glasmozaïek tegel backsplash Glasmozaïek tegel is decoratieve materialen. Mozaïektegels zijn goed voor de gezondheid van mensen en worden veel gebruikt in villa's, tuingebouwen, vakantiedorpen en andere openbare gebouwen. 3. Mozaïektegel ...

Productdetails

De grootte van de mozaïektegeltegel is meestal erg klein. Gebruikt voornamelijk de rijke kleuren om het prachtige patroon samen te voegen. Omdat de tegelpagina's met mozaïek rijk zijn aan materialen en verschillende kleuren, kan deze willekeurig in verschillende patronen en patronen worden geplaatst. Het kan ook worden gebruikt in een kleine ruimte, ingericht in een ruime woonkamer. Wanneer het in combinatie wordt gebruikt, heeft het een kleurrijk decoratief effect, een sterke visuele impact en een speciaal decoratief effect, waardoor het door veel consumenten wordt begunstigd.
De meeste grondstoffen van de backsplash in glasmozaïek zijn gemaakt van puur natuurlijke materialen. Deze grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen. Ze worden ook vervaardigd in het oorspronkelijke proces. Er kan worden gezegd dat de Glass Mosaic Tile Backsplash wordt weergegeven vanwege de verschillende grondstoffen. Milieuvriendelijker en veiliger.

Productparameter

Materiaal

Glas

Model

PY009

Aflevertijd

25 dagen na aanbetaling als de hoeveelheid groter is dan een grote container

Betalingstermijn

30% aanbetaling en saldo worden betaald voor het laden

Glasmozaiek tegel backsplash (4)

Glasmozaiek tegel backsplash (5)

Glasmozaïek tegel backsplash (6)

Glasmozaiek tegel backsplash (7)

Glasmozaïek tegel backsplash Feature

1. Milieubescherming zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.
2. Decoratief. Het glasmozaïekmateriaal is rijk en gevarieerd en kan worden geselecteerd op basis van uw eigen behoeften. Kunnen als een puzzel aan elkaar snijden, zodat de mozaïek backsplash tegelwand een sterke weergave en verfraaiingseigenschappen heeft, mensen een visuele impact kan geven, en de schoonheid van de decoratie ten volle.
3. Lange levensduur. Omdat glasmozaïekplaten gemaakt zijn van natuurlijke materialen (schelpen, marmer, enz.), Zijn ze slijtvaster en hebben ze een langere levensduur voor glasmozaïekwanden.
4. Beveiliging. Een combinatie van natuurlijke materialen maakt glasmozaïeken beter bestand tegen uitglijden en schuren. Daarom wordt het vaak gezien in zwembaden, badkamers en keukens.aangeraden producten

Glasmozaiek tegel backsplash (8)

Glasmozaïek tegel backsplash (9)Inpakken en laden

Glasmozaïek tegel backsplash (3)


Kwaliteitscontrole

Glazen mozaïektegels Backsplash (2)

We hebben een professionele kwaliteit inspectie team, professionele kwaliteit inspectie-eisen, onze mozaïek tegel productkwaliteitsinspectie, is nog nooit geprobeerd. Vlakheid, gaatjes, zwarte vlekken, kleur en krassen en andere kwaliteitsproblemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, neem dan gerust contact op met onze kwaliteitscontroleafdelingen. Ons bedrijf is een strenge kwaliteitscontrole-eisen, absoluut voldoen aan de eisen van de klant voor verzending.


Fabriek


Glasmozaïek tegel backsplash (1)

Sinds Foshan HANSE Industrial Co, Ltd opgericht, Hanse keramiek is "om de hoogste kwaliteit producten, te creëren voor de gemeenschap, klanten, bedrijven, werknemers een grotere waarde!" 'Als een zakelijke missie, het opzetten van een kwalitatief hoogwaardige marketing team, door continue optimalisatie van verkoopkanalen integratie van informatiebronnen om kwaliteit pre-sales consulting voor partners, verkoop in de gids, vol intieme after-sales tracking service, en streven naar maximaliseren van de belangen van klanten, fabrikanten bereiken een win- win dubbele situatie.


FAQ

Vraag: Wat is uw MOQ?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20 GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal Pakket, Klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen om het volledig te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Onderzoek