300x300 mm keramische mozaïektegel voor zwembad

Model : YPYC8006
Velformaat: 300x300mm
Chipgrootte : 10 * 10 mm; 15 * 15 mm; 20 * 20 mm; 23 * 23 mm; 25 * 25 mm; 30 * 30 mm; 48 * 48 mm
Kleur : blauw
Materiaal : keramiek
Dikte : 4/6/8 mm

Productdetails

HANSE keramiek als de tegelfabrikanten, wij zijn toegewijd aan groothandel waterdicht keramiek zwembad mozaïektegel waterdicht. Aangeboden assortiment van producten wordt enorm geprezen bij klanten vanwege de naadloze afwerking, de verscheidenheid aan patronen en perfecte kwaliteit.

Normaal gesproken willen mensen dat een duurzame en waterbestendige keramische zwembadtegel wordt geïnstalleerd voor een zwembad. Als u ervoor wilt zorgen dat de mozaïektegel die ook in uw zwembad kan komen, een keramische zwembadtegel gebruikt die een soort mozaïek is. Deze keramische zwembadtegels zijn gewoon een ander type keramische tegel en extreem duurzaam en waterbestendig. Deze goedkope keramische zwembadtegel kan ook worden gebruikt in wand en vloer van uw huis.


Productparameter

Model

YPYC8006

Papier grootte

300 x 300 mm (12 x 12 inch)

Dikte

4/6/8 mm

Materiaal

keramisch

Kleur

Blauw

Toepassing

Zwembad, badkamer, keuken, muur, vloer, etc.


300x300 keramische mozaïektegel voor zwembad

Swimming-Pool-Mosaic-Tile

zwembad mozaïeken

zwembad tegels mozaïek


Volledig vlakke zwembadmozaïektegels worden beschouwd als de hoogwaardige interieurdecoratie van zwembaden met betonnen vloeren. Pool Tiles Mosaic zijn zeer duurzaam en bieden bijna onbeperkte ontwerp- en kleuropties. Kleine mozaïektegels zien er geweldig uit en zijn gemakkelijk te onderhouden, vooral omdat ze zijdezacht en zacht zijn. Keramische mozaïektegels worden blootgesteld aan waterdruk om scheuren in het zwembad te voorkomen.


Bovendien worden sommige delen van het zwembad blootgesteld aan radicalere omstandigheden dan andere. Zoals gewoonlijk zijn keramische mozaïektegels zeer geschikt voor buitengebruik. De gewone zwembadmozaïektegel is blauw, wat een pure impact heeft op de mensen die het zwembad zien.

Om efficiënte zwembadmozaïektegels te installeren, moet u antislipmaterialen gebruiken om ongelukken door uitglijden te voorkomen. U kunt het mozaïektype gebruiken om de segmenten van het zwembad te installeren. Het kan klein zijn, maar er ook voor zorgen dat het zwembad uiteindelijk glad is.

aangeraden producten

Keramische mozaïektegels Kleine keramische tegels Pooltegels Mozaïek


Vierkante mozaïektegels Porseleinen mozaïektegel Zwembad Mozaïektegel


FAQ

Q1: Wat is uw MOQ?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q2: Wat voor soort pakket heeft u?

A2: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Q3: kunt u oem voor ons?

A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

Q4: kunt u gratis monsters verzenden?

A4: Ja, gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Hot Tags: 300x300 mm keramische zwembadmozaïektegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like