Gefeliciteerd met de grote opening van Hanse Ceramics New Exhibition Hall

- May 23, 2019-

Goed nieuws! Op 16 mei verhuisde Foshan Hanse Industrial Co., Ltd. naar de nieuwe tentoonstellingshal met het beeld van "nieuwe tentoonstellingsruimte, nieuw imago, nieuw denken, nieuwe sprong".

Sinds zijn ontdekking zal Hanse-keramiek zich altijd houden aan de internationale merkstrategie, met een internationale strategie en een zorgvuldige voorbereiding van een eersteklas merk en service. Het bedrijf introduceerde een productie van wereldklasse in Italië, met inbegrip van Italië invoer oven breed lichaam, high-energy pers, continue kogelmolen en andere vertegenwoordigers van 's werelds toonaangevende technologie-productie-apparatuur en technlogy, productie albility bereiken tot 90.000 vierkante meter per dag. De belangrijkste productie van gepolijste tegels, volledig gepolijst geglazuurde porseleinen tegels, rustieke tegels, keukentegels en wandtegels, onze normale afmetingen: 200x400mm, 300x300mm, 400x400mm, 300x600mm, 600x600mm, 800x800mm, 600x1200mm, 150x600mm, zoveel verschillende productspecificaties om te voldoen aan de verschillende behoeften van klanten.

De verhuizing naar de nieuwe tentoonstellingshal heeft een beeldverbetering bereikt, die ook een nieuwe stap markeert in de merkupgrade van Hanse Ceramics, en ook de kick-off gaf van de uitgebreide upgrade van het merk in 2019.
De beeldverbetering van deze tentoonstellingshal komt vooral tot uiting in de uitbreiding van het tentoonstellingsgebied, de verfijning van de productweergave en de versterking van de integratie van de merkcultuur. Het benadrukt verder het ontwikkelingspad van professionalisering, standaardisatie, schaal en internationalisering van Hans-keramische bedrijven.

光影魔术手拼图