Wat is grootformaat tegels?

- Sep 03, 2019-

Grootformaat tegels - de nieuwste tegentrend

In HANSE voorzien we u van de nieuwste trend in grootformaat porseleinen tegels, ook wel dunne porseleinen panelen genoemd. Maten gaan omhoog vanaf de norm van 600x600mm. Ze breiden uit naar grote tegelformaten van 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 en de supergrote formaten van 1200x2400.

Ons brede assortiment grootformaat tegels is zeer geschikt voor het creëren van ruimte-illusie in de kamer, kleinere tegels hebben minder onderhoud nodig, zeer geschikt voor de drukke omgeving van uw huis!
In de afgelopen jaren zijn grootformaat tegels steeds populairder geworden vanwege hun strakke uiterlijk en de mogelijkheid om ruimte groter te laten aanvoelen. De dunne porseleinen panelen worden meestal gebruikt in commerciële omgevingen. Voornamelijk in de lobby en toegang tot een open luxe uitstraling. Ze zijn ideaal voor drukke gebieden zoals keukens of badkamers, maar kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt om dramatische uitspraken te doen. Deze grote tegels hebben rechthoeken en vierkanten, keramiek en porselein, die op vloeren en muren kunnen worden gebruikt om een impact te hebben.

Deze grootformaat tegels en panelen zijn geweldig! Ze bieden u een soepel, naadloos, open uiterlijk en minder voegvoegen. Dit maakt het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Dus mensen omarmen grootformaat tegels.

Large Format Tiles

2